21 de febrero de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

21/02/2014 - Actualitat
Trobada comarcal del PP a Castellar
L’executiva vallesana del PP s’ha reunit a la vila per plantejar la campanya electoral de les eleccions al Parlament Europeu
Rocío Gómez
“No és casualitat que fem la junta a Castellar”, va anunciar el president comarcal del PPC, Manuel Buenaño, minuts abans que comencés dijous passat la reunió de la Junta Directiva del Vallès Occidental a la Sala d’Actes d’El Mirador. Buenaño, acompanyat de secretari general del PP a la província de Barcelona, Albert Villagrassa, i del president dels populars castellarencs, Antonio Carpio, va lloar el treball dels populars castellarencs “un exemple per a tota la comarca”.

El motiu de la trobada de l’executiva vallesana ha estat definir les línies d’actuació del partit per a les eleccions al Parlament Europeu, el debat sobre la consulta sobiranista prevista pel 9 de novembre, així com també les eleccions municipals de la primavera del 2015 i les generals del 2016.“El treball fet a la comarca fa que l’estructura del partit estigui millor que mai. El PP de Castellar ha fet un treball extraordinari, en positiu, oferint propostes, apropant-se als ciutadans per saber què opinen, i consolidant-se com una alternativa de govern. No és estrany pensar què poguéssim arribar a governar, i aconseguir un resultat molt important a la vila”, explica Villagrassa.

Quant a les eleccions europees, Villagrassa insisteix en què un dels objectius dels populars és fer que els ciutadans entenguin que “Europa és molt important, tot el que es decideix al Parlament Europeu influeix en el nostre dia a dia, a la nostra feina, als preus o la cultura”.  En aquest sentit, el secretari ha explicat que la campanya se centrarà en actes pedagògics, a peu de carrer, “per apropar Europa al ciutadà”. D’altra banda, Villagrassa ha assegurat que “en una Europa cada vegada més forta, sense fronteres, aixecar murs no té cap tipus de sentit. Els murs ja fa temps que van caure a Europa”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger