9 de febrero de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP demana l’opinió als castellarencs

El grup municipal del PP va establir una parada dissabte al matí a la Plaça del Mercat en que es va repartir una enquesta per demanar l’opinió als castellarencs sobre algunes qüestions de la vila
Sergio Ruiz
Un gran nombre de persones es van acostar a la carpa que va establir el PP de Castellar dissabte al matí a la Plaça del Mercat per contrarestar el moviment independentista a Catalunya. A més, els populars també van repartir una enquesta relacionada amb assumptes de la vila per posar en comú amb els veïns algunes de les demandes del partit.

Els representats del PP van informar els indecisos sobre la necessitat de mantenir Catalunya unida a Espanya, a més de tractar de tranquil•litzar els que tenen por del procés sobiranista. “Hi ha gent amb por que pregunta què passaria si se separés Catalunya d’Espanya, al que nosaltres responem explicant que la consulta no se celebrarà”, assegura Antonio Carpio, portaveu del grup municipal del PP. Carpio també explica que la seva tasca és difícil, ja que ara mateix són l’únic partit de l’Ajuntament que defensa aquesta postura.“L’escenari és difícil. Hi ha un ambient molt tens, ja que s’està creant una crispació social que genera enfrontaments. Nosaltres defensem el que creiem que la majoria de catalans i castellarencs volen: que Catalunya continuï sent Espanya”, afirma Carpio.

També es va repartir entre els que s’hi van acostar una enquesta on es preguntava l’opinió de la gent en relació a algunes qüestions de la vila, com el preu de la piscina municipal, les sancions als propietaris d’animals que tinguin conductes incíviques i els impostos, entre d’altres. A més de les carpes que estableixi el PP els caps de setmana, l’enquesta també s’enviarà a totes les bústies de Castellar per que tothom la pugui omplir. Un cop feta, es podrà lliurar a la seu del partit o a les seves parades informatives. Quan es coneguin els resultats, es transmetran a l’Ajuntament per que es prenguin mesures al respecte. “Al cap i a la fi, tots els partits defensem el mateix. Els ciutadans s’han de sentir còmodes al municipi i en això hi coincidim tots”, assegura Antonio Carpio.

La presència del PP aquest dissabte a la Plaça del Mercat forma part d’una campanya que portarà el partit a establir carpes informatives en diversos punts de la vila un o dos cops al mes per escoltar les inquietuds dels veïns de Castellar. “Els partits estem cometent un error. Només posem carpes quan s’acosten unes eleccions. Jo penso que hem d’estar a peu de carrer escoltant els veïns. La resta de partits haurien de fer el mateix”, explica el portaveu del grup municipal del PP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger