19 de febrero de 2014

Nota de Prensa

El Parlament aprova la proposta del PP de la B-124
S’ha acceptat per unanimitat instar el Govern de la Generalitat a connectar la B-124 amb la C-58
Cristina Domene
El Parlament va aprovar el 5 de febrer per unanimitat de tots els grups parlamentaris la proposta de resolució del Partit Popular (PP) que insta el Govern a connectar la B-124 amb la C-58. La diputada del PP, Eva García, va visitar dilluns la seu del PP de Castellar per compartir la notícia amb els companys castellarencs: “El que hem aconseguit és la proposta real i en ferm que el Govern connectarà la carretera B-124 amb la C-58. Van intentar arribar a una transacció perquè en comptes de ‘connectar’, s’aprovés ‘estudiar’ o ‘millorar’, però ens vam negar a modificar la nostra proposta. Si al final no fa la connexió, estaran incomplint un mandat parlamentari”.

Els pressupostos generals de la Generalitat estaven aprovats dues setmanes abans d’aquesta resolució, per tant, no hi havia cap partida pressupostària reservada per aquest projecte. “En aquest sentit, presentarem una altra proposta de resolució per reclamar que hi hagi una dotació econòmica per propiciar una modificació pressupostària”

Ara, el Govern ha de marcar el calendari d’actuació, però la diputada Eva Garcia ha manifestat que estaran molt a sobre i faran totes les preguntes escrites que siguin necessàries perquè s’acompleixi el compromís adquirit. 
Antonio Carpio, portaveu de lPP a Castellar, valora molt positivament aquest compromís que s’ha adquirit: “Just aquesta setmana informen que la Rambla d’Ibèria de Sabadell es tallarà durant dos anys i tota la mobilitat cap a Castella quedarà afectada. És una raó més que reflecteix que necessitem aquesta connexió, també per impulsar els polígons de Castellar. Estem molt orgullosos del compromís que s’ha adquirit”.

DUES MOCIONS AL PLE|| Durant la roda de premsa, el regidor del PP Victor Martos, va explicar que en el proper ple de febrer la formació presentarà dues mocions, una en contra de l’augment de les tarifes del transport públic i una altra perquè s’adapti el reglament per a l’ús de la llengua catalana a l’ajuntament de Castellar a la legislació vigent. “No és en cap cas un atac a la llengua catalana, només ens hem fet ressò de les peticions d’alguns ciutadans i demanarem que el web municipal també es pugui llegir en castellà”.














No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger