21 de febrero de 2014

A peu de carrer

En els darrers temps, es parla molt que la classe política està allunyada dels veritables interessos de la ciutadania, cosa que pot explicar parcialment la sensació de desencís que hi ha amb els polítics. I diem parcialment perquè es tracta d’una matèria en la que convergeixen molts aspectes de la vida ciutadana que poden generar aquesta sensació inflada pels interessos d’alguns, però avui no toca parlar d’això.
El que sí és palpable en l’àmbit municipal és veure com algunes formacions polítiques es troben més a gust parlant de temes gairabé filosòfics i totalment aliens a la vida quotidiana de la gent en lloc de baixar a pau de carrer i escoltar el que ha de dir la gent als seus representants polítics, ja que aquest és el sistema del que ens hem dotat. Exemples del que diem els tenim a dojo en els darrers temps i tampoc és cosa de fer sang, i el que vénen a demostrar és que alguns s’han fet la seva realitat virtual i les seves dèries les volen traslladar a la ciutadania i, d’aquesta manera, crear artificialment en la població necessitats que en realitat son perfectament prescindibles. Cal només recordar el darrer ple municipal per adonar-se del que diem, o quan ha tocat debatre mocions la naturalesa de les quals està absolutament fora de l’àmbit municipal.
Des d’aquest partit no volem entrar en aquesta mena de lluites estèrils i ja portem temps atenent a la nostra seu a tot aquell ciutadà de Castellar que ens vulgui exposar les seves queixes, idees o suggeriments amb la intenció de trobar-li una via de solució o de resposta. I ara hem cregut que aquest servei ha de ser més directe, i a més de possibles punts d’atenció al carrer hem iniciat una sèrie de contactes amb el comerç de Castellar per poder escoltar de primera mà quines son les seves inquietuds i les seves propostes per fer de Castellar un lloc encara millor per viure. Estem rebent molt bona acollida per part de tothom a aquesta iniciativa i prenent bona nota de tot el que ens estan demanant en tant en quant som també representants polítics seus, ens hagin votat o no.
Aquesta és la nostra línea d’actuació, i considerem que és la millor forma d’atendre les necessitats reals de la gent. La política es pot fer de moltes formes que, resumidament, poden ser tres: quedar-se en un despatx i actuar segons el que diuen els assessors; projectant en la gent els interessos particulars de cada formació política sense atendre els interessos reals de la gent; o baixar a peu de carrer i escoltar a les persones d’allò que els preocupa. Cadascun farà el que cregui més convenient; és la seva decisió. Nosaltres ja hem decidit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger