2 de marzo de 2014

Unanimitat excepte a Castellar

Hem parlat moltes vegades de l’endèmic dèficit d’infraestructures viàries a Castellar. Ja ho coneixem tots. També que s’ha aconseguit una postura unànime de totes les forces polítiques del nostre Consistori per exigir a la Generalitat que doni solució a aquest problema, enllaçant d’una vegada per totes la carretera de Castellar amb l’autopista C-58, amb una foto històrica al Parlament.
Quedava el següent pas, com era engegar la maquinària per e donar sortida a aquesta necessitat nostra i també s’ha aconseguit. Ves per on, va ser el Partit Popular de Catalunya qui va portar aquesta iniciativa al Parlament de Catalunya, i va rebre el suport unànime de tots els diputats. Podria haver-ho instat CiU, tants anys governant Castellar però amb poques iniciatives profitoses per a la col·lectivitat. Podria haver-ho fet el PSC, però prous problemes tenen en el seu si com per prendre aquestes decisions. Però resulta que ho ha fet el PPC, el tants cops menystingut PPC, i podem assegurar, sense cap exageració, que estarem vetllant perquè aquest projecte tiri endavant el més aviat millor i no s’encalli en qualsevol calaix de la molt ample administració autonòmica catalana. Que ja ens coneixem tots.
I el que hauria de se un èxit del que felicitar-nos tots, resulta que alguns han tingut un sobtat atac de banyes i el que volen és posar-hi pals a les rodes. No parlem de grups extra municipals o d’extremismes de qualsevol raça. Es la única interpretació que es pot donar PSC i CiU a Castellar passant ara la pilota al Ministerio de Fomento per a la realització d’aquesta obra. Ja sabem que és una obra de gran envergadura, les dificultats de la qual ens fem perfecte càrrec, però resulta intolerable que els dos partits que han governat Castellar des de la restauració dels Ajuntaments democràtics tinguin més ganes de protagonisme i de ficar a traveta a aquesta iniciativa que de posar-se a treballar de debò en solucionar aquesta manca per a tots els que viuen a Castellar. Si del PSC ens podem esperar qualsevol cosa donada la seva proverbial coherència, l’actitud de CiU és d’autèntic escàndol. Son els grans culpables de que Castellar estigui com està a nivell d’infraestructures viàries després de governar més de vint anys l’Ajuntament sense la més mínima iniciativa realment profitosa en aquest sentit, i ara tornen amb el tema dels diners perquè la Generalitat no hagi de respondre en cas de no dur a terme el que es va aprovar al Parlament en una mostra de cara dura espectacular. La intervenció del ex- alcalde de Castellar Sr. Coromines al Parlament és digne d’estudi psicològic.
Amb cosetes com aquestes és com es posa a cadascun al seu lloc. Els castellarencs ara saben una mica més qui es preocupa realment d’intentar posar solució a les seves inquietuds i qui es dedica més a fer petons a la gent i a parlar del que no toca en lloc de treballar en el benestar general. I és que l’enveja és una molt dolenta companya de viatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger