22 de noviembre de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

Alberto Fernández Díaz: “Hem de centrar els esforços en sortir de la crisi i no en sortir d’Espanya”

El president del grup municipal del PP a Barcelona visita Suport Castellar en el marc de la campanya ‘Dóna la cara per la salut mental’
Rocío Gómez
El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha visitat aquest dijous a la tarda Suport Castellar, amb la voluntat de donar suport a la campanya ‘Dóna la cara per la salut mental’ que ha posat en marxa el col·lectiu Obertament, també per recollir les inquietuds de l’entitat castellarenca.

El líder popular, que també va visitar l’agrupació local del PP, acompanyat del President Comarcal del PP al Vallès Occidental, Manuel Buenaño, va expressar el suport del seu partit al tercer sector, col·lectiu que ha rebut un cop molt dur amb les retallades de subvencions i ajudes, fonamentals per al seu funcionament i per complir la seva tasca social. “El PP ha posat sobre la taula la preocupació per les polítiques d’atenció a les persones en un greu context de crisi. Ens vam trobar un dèficit del 8,5% en el traspàs del PSOE al PP i vam haver d’assumir quatre pagaments tan importants com el deute, les pensions, l’atur i les ajudes a les rendes mínimes d’inserció, que van absorbir bona part dels pressupostos. Després, hem hagut d’administrar recursos i aplicar polítiques molt doloroses, perquè els d’abans no ho van fer i van negar l’evidència de la crisi”, explica Fernández Díaz.

El líder popular assegura que el final de la crisi està cada vegada més a prop. “Espanya fa temps que va tocar fons. Hem de frenar la recessió per arribar al creixement econòmic i generar llocs de treball. Els indicadors econòmics són positius, no hem necessitat el rescat i la prima de risc ha baixat molt, però això ja no és notícia als diaris”, afegeix Fernández Díaz. En aquest sentit, el polític recomana “abandonar la deriva independentista i centrar els esforços en sortir de la crisi i no en sortir d’Espanya”. “Artur Mas va iniciar el mandat imputant el tripartit de tots els mals de Catalunya, i demanant un esforç a la societat amb el ‘fem més per menys’. Des que governa el PP la frase ha canviat a ‘fem menys per Espanya’”, conclou Fernández Díaz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger