13 de noviembre de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP critica el mal estat de voreres de l’Espai Tolrà


El partit ha presentat una instància demanant una solució pels carrers
J.R.
El grup municipal del PP de Castellar ha denunciat el mal estat de voreres i escocells d’alguns carrers de la zona de l’Espai Tolrà. El portaveu del grup municipal, Antonio Carpio, ha explicat que “hem presentat una instància al consistori demanant la solució per aquests carrers , sobretot el mal estat dels escocells i voreres aixecades”. Carpio assegura que s’ha presentat la instància després de rebre “les queixes de diversos veïns de la zona” i apunta que no “és la primera vegada que s’han queixat”. La queixa es fa extensiva, a més de les voreres de la zona de l’Espai Tolrà, a les del camp de futbol Pepín Valls i a la plaça Europa.

El PP assegura que el mal estat de voreres i escocells fa que “hi hagi perill per als nens i la gent gran, que poden ensopegar fàcilment”. Per això es demana a l’Ajuntament de Castellar que “doni una solució als veïns” ja que sembla que l’equip de govern “ha perdut el pols del poble, perquè sembla que estigui centrat en altres temes més que en el dia a dia de la vila”.

El PP fa una crida perquè a les partides previstes per a inversions a la via pública per al 2014, “que inclouen treballs de millora als carrers, la qual cosa valorem molt positivament”, que s’incloguin aquests arranjaments als carrers de la zona de l’Espai Tolrà. Per això, s’ha volgut destacar que “el manteniment i la cura és primordial per a la conservació del nostre entorn i l’Ajuntament ha de vetllar per mantenir-lo el més decent possible”.

La instància que s’ha presentat és fruit dels contactes que el PP té amb els vilatans i vilatanes de Castellar, als qual s’atén cada divendres al local del partit, al carrer Tarragona. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal del PP i president del partit ha manifestat que “a cada denúncia que rebrem presentarem una instància queixant-nos”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger