29 de noviembre de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP fa una crida als joves per unir-se a les Noves Generacions

EL PP de Castellar,les Noves Generacions del PP i Fernando Sánchez Costa, diputat del Parlament, van oferir un col·loqui dissabte al matí al Mirador per atraure nous joves a la formació política
Sergio Ruiz
El grup municipal del PP de Castellar, juntament amb les Noves Generacions del PP del Vallès Occidental va oferir un petit col·loqui dissabte al matí a la sala Lluís Valls-Areny d’El Mirador amb l’objectiu d’animar els joves del municipi i la comarca que combreguen amb les seves idees a unir-se a les Noves Generacions. A més, l’acte va comptar amb la participació de Fernando Sánchez Costa, diputat del PP al Parlament, llicenciat en Periodisme i Doctor en història contemporània amb una tesi sobre el nacionalisme català i les polítiques de memòria a Barcelona durant la II República.

Els temes tractats a la xerrada van estar molt relacionats amb el no a la consulta i la independència de Catalunya.“Estem davant d’una situació molt delicada. D’una forma absolutament irresponsable, alguns estan intentant dividir la nostra societat i l’estan portant a un carreró sense sortida. Davant d’això, nosaltres reclamem el nostre dret a ser catalans i espanyols, a més del nostre dret a la convivència i a un millor finançament dins de la concòrdia i la solidaritat”, assegura Fernando Sánchez Costa, diputat del PP al Parlament. També es va parlar sobre la manifestació convocada a Plaça Catalunya el 12 d’octubre, dia de la Hispanitat i Festa Nacional a Espanya, en la que pretenen donar veu al moviment contrari a l’independentisme. “Volem animar tots els que se senten catalans i espanyols per que vagin al 12 d’octubre, una jornada festiva en que podran expressar que no volen la independència de Catalunya”, explica Antonio Carpio, portaveu del grup municipal del PP.

A més, també van tenir una rellevància especial les Noves Generacions del PP, que estan cridats a encapçalar la manifestació del 12 d’octubre. Les Joventuts del PP van animar a tots els joves que compartissin els ideals de la formació política a unir-se’ls. “Nosaltres creiem que els joves tenen una responsabilitat enorme perquè el nostre futur passa per ells. Per això, els joves hem d’encapçalar la mobilització del 12 d’octubre i, per tant, convido tots els joves que vulguin participar de Castellar del Vallès i la comarca a que vinguin. També invito a tots els joves que comparteixen les nostres idees a participar en les Noves Generacions del PP”, afirma Javier Pardo, president de les Noves Generacions del PP del Vallès Occidental. A més, segons Pardo, la xerrada va comptar amb dos cares noves.

A més del col·loqui, també es va establir una paradeta informativa a la Plaça del Mercat per animar a tots els que s’hi apropessin a participar a la manifestació del 12 d’octubre. També hi havia fulls d'inscripció a les Noves Generacions del PP. “Nosaltres necessitem moltes mans. Tenim moltes coses a fer. Hem de canviar Catalunya i Espanya des del punt de vista econòmic, de la regeneració democràtica. Per això, aquí hi ha un partit amb moltes ganes de fer coses, però per això necessitem mans. Per tant, hem vingut a convidar els joves que defensen la unitat a Espanya i se senten liberals a sumar-se al nostre partit”, explica Fernando Sánchez Costa. Aquesta visita a Castellar està dins el marc d'una campanya que ha dut les Noves Generacions del PP per diversos municipis del Vallès Occidental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger