30 de septiembre de 2011

En el camí de la bonança

La notícia més important dels darrers dies ha estat, sens dubte, la dissolució de les Corts Generals i la convocatòria de les properes eleccions generals, a celebrar el pròxim dia 20 de novembre com ja sabíem tots. Es posa fi a una legislatura que es pot qualificar de moltes maneres, però cap en sentit positiu. Hem vist com una crisi que ja s'anunciava a finals de 2.007 va esclatar a les mans del Sr. Rodríguez Zapatero i aquest s'ha vist totalment superat per la situació, mostrant una incapacitat per a afrontar la situació veritablement esgarrifosa. Fins que no es van rebre seriosos tocs d'atenció de les principals potències europees i del propi President dels Estats Units no es va reaccionar, i com sempre es va fer tímidament, de mica en mica per si la boira escampava fins arribar a la situació actual. Rècord de desocupats, important retallada en polítiques socials de les que tant presumia la gent del PSOE, pèrdua evident de pes d'Espanya en el concert mundial i una sensació lamentable de no saber cap a on anar és l'herència que deixa el Sr. Rodríguez Zapatero.

Ha arribat el moment de ser valent, i el Partit Popular es presenta davant tota la ciutadania amb la intenció d'adreçar la nau amb propostes decidides, lluny de la demagògia fàcil que ens aporten alguns dirigents del partit encara en el govern. S'han acabat els temps de dir paraules més o menys ocurrents, de voler deixar contents només als teus i fer la guitza als adversaris, de no voler afrontar la situació amb energia i quedar-se esperant que tot s'arregli per si mateix. Aquest partit ja va demostrar en el seu moment que no té por a les dificultats i va poder reconduir una situació molt complicada i posar Espanya en el camí de la bonança. Estem disposats a tornar a fer el mateix, però amb un tarannà totalment diferent, sense excloure a ningú per cap causa. La situació no està per a experiments, i cal una acció decidida per a buscar solucions als problemes que afecten a bona part de la població de tot l'Estat.

Tampoc es cosa de pensar que tenim la solució màgica per tot i per a tothom, i que en dos dies tot s'arregla i tant contents. En absolut. El que sí prometem és la nostra implicació en la regeneració econòmica i social de la nostra terra, adoptant les mesures que calgui en cada moment tot respectant sempre les polítiques socials de que ens hem dotat en aquests anys, posant un especial èmfasi en la generació d'ocupació, pilar bàsic en la reconstrucció del nostre país. No podem deixar de banda que, per a afrontar els problemes de bon començament, és important que el poble estigui ben informat, i la millor manera de fer-ho és dir la veritat a la gent. No és agradable dir-li a ningú que venen temps difícils, però el que més convé per sortir de la complicada situació actual és ser conscient de la realitat tal qual és.

La situació actual exigeix un cop de timó, i qui està preparat per portar-ho endavant és el Partit Popular.

Un darrer apunt del nostre municipi. Volem transmetre les nostres felicitacions al cos de Policia Municipal de Castellar del Vallès, que la matinada del diumenge al dilluns passats van actua contra els autors d'un robatori en un edifici d'habitatges, practicant la seva detenció. Malgrat les dificultats de tots conegudes en la seva actuació en forma de manca de mitjans de tota mena, és de reconèixer la gran tasca que porten a terme en benefici de tots els habitants de Castellar del Vallès.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger