12 de septiembre de 2011

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

Ignasi Giménez ha criticat l'auto del TSJC que obliga el Govern de la Generalitat a introduir en el termini de dos mesos el castellà com a llengua vehicular a l’escola perquè "posa en perill l’actual sistema d’immersió lingüística a les escoles. I això no ho poden consentir"
Redacció
El PP de Castellar ha criticat amb duresa el discurs llegit per l'alcalde Ignasi Giménez en l'acte institucional de la Diada celebrat a la vila aquest diumenge. Giménez ha fet una crida en favor de la immersió lingüística i ha convocat en el seu discurs a la població a concentrar-se dilluns davant de l'Ajuntament a les 19 hores seguint la convocatòria que organitza la plataforma Somescola.cat amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”.

"Si les paraules del nostre alcalde indiquen que l'actual model lingüístic ha fet que la societat catalana sigui cada dia més respectuosa i democràtica exigim que els governs acompleixin primer amb la llei i amb les sentències i després ofereixin el màxim de possibilitats possibles per a l'educació dels nostres fills", apunta el PP en l'esmentat comunicat referint-se a l'auto que del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga el Govern de la Generalitat a introduir en el termini de dos mesos el castellà com a llengua vehicular a l’escola. Giménez ha titllat en el seu discurs aquesta decisió "d'atemptat al model d’escola catalana, un patrimoni que no podem deixar perdre". L'alcalde ha apuntat que la immersió lingüística es tracta d’un model educatiu d’èxit, reconegut a nivell internacional i àmpliament compartit i defensat per la societat catalana.

El PP també ha recordat que el discurs de l'alcalde no ha tingut "cap referència a Heribert Barrera ni als 45 anys de la convocatòria d'un acte massiu per part de l'Assamblea de Catalunya a Sant Boi que va constituir la primera celebració legal de la Diada".

"Qui acusa d'una actitud antidemocràtica ha tingut avui una mala interpretació del seu càrrec i ha estat el primer que ha tingut una actitud incorrecta", diu el comunicat dels populars castellarencs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger