13 de septiembre de 2011

La defensa de la llengua

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i davant la recent resolució judicial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el portaveu del Partit Popular de Castellar del Vallès, Antonio Carpio, comunica:


Com a català que sóc, em sento orgullós d'aquesta terra, de la nostra llengua i de la nostra gent. Llengua que ha estat mantinguda per les persones que han format part de la seva història, superant dificultats al llarg dels temps. Tan jo, com el partit que represento som molt conscients d'això, per tant, com a portaveu de l'agrupació de Castellar del Vallès contribuiré amb els meus esforços per la defensa, protecció i divulgació d'aquesta meravellosa llengua, patrimoni de tots els catalans, tant els nascuts en aquesta terra com els nouvinguts, sigui quina sigui la seva condició i procedència.


Però això, no ens pot fer oblidar la realitat en la que vivim des de fa moltes dècades. La coexistència de la llengua catalana amb la castellana. L'ús de les dues llengües es produeix d'una forma habitual, essent la majoria de la nostra societat bilingüe. Per tant, si aquesta és la realitat, hem d'esforçar-nos, i que s'expandeixi a tots els àmbits d'actuació, evitant enfrontaments partidistes i que tant mal fan al nostre poble.


Des de la meva posició, com a portaveu, no descansaré en els meus esforços per que no continuïn aquestes absurdes polèmiques entre la llengua catalana i la castellana, creient en la llibertat d'escollir i la democràcia. Si en la realitat diària no hi ha problemes és maliciós crear-los per fins exclusivament polítics.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger