10 de septiembre de 2011

Bona Festa Major

Aquesta setmana estem d’enhorabona. Comença la Festa Major de 2011, i això vol dir que és temps d’esbarjo; de procurar passar-ho bé amb els nostres i tenir uns dies realment de festa. Ja en vam tenir un avanç la setmana passada amb la disputa del torneig de futbol, tot comptant amb la participació del CE Sabadell i del Terrassa FC a més de l’equip del nostre poble, i que va ser una bona acollida entre els aficionats a l’esport. Ara arriba l’hora de les atraccions, de la fira i tots els espectacles i activitats lúdiques pròpies d’aquestes dates.

Des del Partit Popular de Castellar ens unim a aquest ambient festiu, desitjant-vos a tots gaudir de les festes amb alegria i, també cal dir-ho, amb responsabilitat. Res seria més dolorós per a tots nosaltres que si haguéssim de ser notícia i sortir per la televisió per actes que no tenen res a veure amb el que és una Festa Major. Podem aprofitar per deixar de banda, ja sigui per un temps molt breu, els problemes que tinguem tots cada dia, però que no serveixi d’excusa per a desfogar-se amb el primer que passa i de la pitjor manera.

També ens pot servir per fer més lleugera la tornada de les vacances, ja sabem aquella anomenada “síndrome postvacacional” tan famós i tan cert. I per tenir un bon començament del proper curs escolar, el pròxim dia 13, encara amb l’alegria al cos.

Després de la festa hem de tornar a les nostres activitats habituals, i no estaria de més aprofitar aquestes dates per a apaivagar una mica els ànims, ja que en els darrers dies han passat prou fets rellevants que cal analitzar amb calma. Decisions de gran rellevància política a nivell estatal i una resolució judicial que afecta a l’ensenyament han provocat una allau de reaccions que en alguns casos han estat poc acurades. No és ara el moment de parlar d’això, però sí és hora de que, passada l’eufòria del primer moment, ens posem tots a reflexionar amb serenitat, ja que no pot ser que allò que és totalment normal entre la ciutadania hagi de ser alterat per interessos polítics no sempre sincers.

Aquest diumenge, coincidint amb la celebracio de l’Onze de Setembre, hem de celebrar la festa de tots els catalans, sense exclusions. Aquesta ha de ser una Diada que miri més cap a un futur que ens pugui unir que no pas cap a un passat que ens pugui separar. Així doncs, avui instem a tots el catalans a iniciar un punt d’inflexió que trenqui amb la dinàmica de divisió i aposti per la Catalunya de les realitats, la Catalunya plural i la Catalunya del segle XXI.

Com hem dit al principi, que tots gaudiu de la festa de la millor manera possible. Per cert, la situació del CAP de Castellar segueix igual malgrat l’oposició de la població. Seguirem insistint i informant.
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger