16 de septiembre de 2011

Rica i plena

Un cop finalitzada la Festa Major de Castellar, el primer missatge que he d’enviar a tots els castellarencs és la satisfacció que les festes hagin transcorregut amb plena normalitat. Tothom ha gaudit de la festa i sense incidents, fora de les queixes rebudes per la Policia Municipal la nit de divendres a dissabte a causa del soroll i molèsties que alguns veïns van patir. En qualsevol cas, no tindrem publicitat negativa als mitjans de comunicació.

Dins les mateixes dates, el dia 11 de setembre es va celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Per al Partit Popular de Castellar ha estat una gran satisfacció tornar a formar part dels actes oficials de la Diada després d’uns anys absents. Però considerem que l’acte es va veure deslluït pel text que l’Alcalde de Castellar va llegir dins els actes institucionals. Enlloc de gaudir del 35è aniversari de la primera Diada després de la dictadura, o de tenir un record pel recentment desaparegut Heribert Barrera, ens va obsequiar amb un discurs absolutament fora de lloc i contradictori en si mateix. Les lliçons de democràcia sobren quan el que es demana és el desacatament a una resolució judicial que no ha estat del seu gust, és una actitud impròpia d’un alcalde democràtic.

És per això que, tot i respectant el dret a la manifestació, no estem d’acord amb la concentració que es va fer davant l’Ajuntament en defensa de la llengua i del model educatiu de Catalunya amb la complicitat del nostre Alcalde, i d’altra banda el poc soroll que va es fer en defensa del servei nocturn del CAP de Castellar. Que ara es posi l’Alcalde al capdavant de la manifestació del braç de CiU mostra un cert grau d’incoherència; sense entrar a valorar les evidents exageracions que s’han produït amb motiu de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de les que s’hauria de parlar molt. Necessitem un Alcalde que treballi els problemes reals de la població, i no fer caixa de ressonància d’interessos nacionalistes.

Com a català que sóc, defensaré la llengua catalana contra qualsevol atac que se li vulgui fer allà on sigui, però sense oblidar la realitat social vigent. Vivim en una societat plenament bilingüe, sense cap incidència i ja està bé que alguns polítics vulguin buscar problemes on no hi són.

Vull finalitzar fent servir una frase: malgrat els enfrontaments, els malentesos i la manca de voler escoltar els altres, Catalunya tornarà a ser rica i plena.

Antonio Carpio
Portaveu del grup municipal del PP

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger