30 de noviembre de 2014

“Els pessebristes fem una mica el que ens dóna la gana”


El passat dissabte 29 de novembre vàrem gaudir de la inaguració de la 64ª exposició de pessebres que es fa a Castellar del Vallès. Els nostres agraïments a l´entitat Grup Pessebristes de la Capella de Montserrat per la seva tasca, com el seu president que va dir "sigui del color que sigui agraïm el recolzament de l'Ajuntament que sempre hem tingut". Per tant les seves paraules son envers el poble de Castellar, que gaudim de la seva mostra, i perquè veuen recolzada la seva feina.

Malauradament hem tornat a sentir al nostre Alcalde socialista, Ignasi Giménez, que oblida que representa, en aquest i en altres esdeveniments, a tots els castellarencs i castellarenques; és més, sembla que qui ens parla és el representant de la Diputació de Barcelona, díscol del seu partit PSC i reivindicatiu en defensa de l'independencia de Catalunya. Aquesta vegada, però, "el nen graciós" va patinar un altre cop, ja no solament perquè el seu discurs es repeteixi con un all dient sempre  "jo només us voldria dir tres coses", si no pel contingut de les seves paraules.

Comparar Catalunya amb l'estat Palestí donant a entendre que Catalunya és terra ocupada, és bastant desafortunat i miserable, a més de mostrar un desconeixement brutal de la història, tant palestina com catalana, però ja en tenim altres demostracions de la seva àmplia cultura que no passa de les tapes dels llibres. La segona, per trobar a faltar la fiscalia de l'Estat i el Tribunal Constitucional representat als pessebres ningú sap ben bé perquè, tret d'un acudit força absurd, de molt poca gràcia però en coherència amb la seva àmplia cultura. Per últim, en aquesta ocasió "el nen" no ha gaudit de tota la informació i a l'hora de repartir els carnets de bon castellarenc va  insultar al convidat que va inagurar la mostra. 

El desconeixement i la propia ignorancia sovint fan aquestes jugades: el Sr. Miquel Calçada va estiuejar només quinze anys a la vila, i el petoner major del poble (es podria proposar aquesta nova figureta als pessebres de Castellar) o no ho sabia o qui li fa els discursos és un indocumentat hiperbòlic, amb la qual cosa va quedar com una mongeta del ganxet. Les paraules del Comissari van estar bastant més afortunades i curoses; potser alguna no ens va agradar però aquestes no van ofendre. Deu ser que va fer molts més anys de ràdio que els que pot acreditar el nostre alcalde. 


Castellarencs/ques: ja tenim l'exposició dels pessebres una altra any per poder gaudir de les seves maravelloses obres. No deixeu d'anar, val molt la pena i recordeu que l'altre, el que té montat l'equip de govern, el podeu tancar el proper mes de maig. Perquè aquell que es dedica a fer pessebres pot fer el que li doni la gana i això està molt bé, però no el confongueu amb els qui "tienen montado un cortijo y no un Belén" i es creuen en la potestat de fer allò que els hi roti. El Patró, és a dir el nostre Sr. Alcalde, s'amaga i acomiada a treballadors/res de l'OSB quan va dir que no s'acomiadaria a cap treballador/a.

Per garantir el bon funcionament de l'entitat apliquem retallades de l'àmbit públic però per fotre el Nadal a aquestes famílies ens amaguem darrera la seva fundació privada, i després té les penques d'acusar al govern central de que la seva legislació és perjudicial per la tasca municipal. Ja sabíem de la seva cultureta, ara descobrim que és un galtes de la pitjor espècie. ¡Menudo Patrón!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger