21 de noviembre de 2014

Les necessitats continuen

Abans que ens n’adonem, ja tindrem aquí les festes nadalenques. És un fet molt comú, aprofitant aquestes dates, que ens vinguin a la memòria totes aquelles persones que estan passant problemes per atendre les seves necessitats més bàsiques, la qual cosa comporta que hagin de prescindir d’alguns luxes abans habituals però ara prescindibles.
Però aquesta circumstància no ens ha d’amagar una realitat més crua: la gent que passa necessitats ho pateix tot l’any, no només al Nadal, i caldria que tots ho tinguéssim molt present de cara a una part de la nostra activitat política. Ara iniciarem la campanya del Gran Recapte a la qual ens afegirem amb totes les ganes com farà tothom qui vulgui col·laborar i que de ben segur ajudarà a minvar ni tan sols un moment els problemes dels qui menys tenen. I la pregunta és evident: i després, què?
De la mateixa manera que es fa la recaptació d’aliments, la qual no s’ha ni de qüestionar, també la gent pateix altres necessitats que convindria no oblidar. Perquè, a més de menjar, els pares de família desitjarien amb tot el seu cor aconseguir la felicitat dels seus fills i filles amb un regal en aquestes mateixes dates, i potser no els el poden proporcionar. O quan arriba el temps d’iniciar les escoles, tant després de l’estiu com dels altres períodes vacacionals, els estudiants més petits els cal alguna mena de material que no sempre se’ls pot donar. És a dir, que les festes de Nadal arriben, passen, però les necessitats segueixen sent-hi. 
Es també evident que no sempre hi ha impulsors de fer campanyes similars en altres èpoques de l’any, motiu pel qual totes les iniciatives encaminades a atendre aquestes necessitats sempre han de ser benvingudes, encara que provinguin del PP de Castellar i no agradin a l’actual equip de govern. Tampoc es tracta que l’Ajuntament sigui el rovell de totes les salses en aquesta matèria atenent simples consideracions econòmiques i de pressupost, però seria d’agrair que si algú presenta alguna iniciativa d’aquesta mena s’ofereixi algun tipus de col·laboració i no es preocupin tant sobre qui sortirà a la foto. I ho podem dir amb ple coneixement de causa, amb una proposta que aquest partit va fer al començament del curs escolar i a hores d’ara no tenim cap resposta del nostre Ajuntament.
En resum, que siguin benvingudes totes les iniciatives encaminades a atendre les necessitats més bàsiques dels qui menys tenen, però no ens quedem en la tan criticada campanya de seure un pobre a la taula per Nadal. Que un any és molt llarg i els qui pateixen més ho saben de sobra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger