4 de diciembre de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

04/12/2014 - Actualitat
El PP proposa pagar la zona blava amb mòbil
El partit presentarà la proposta en forma de moció al ple de desembre
Redacció
El Partit Popular de Castellar presentarà al pròxim ple una moció demanant que s’instal·li un servei de pagament a les zones blaves de la ciutat i al pàrquing del Mercat a través dels telèfons mòbils.
Segons el portaveu municipal del PP, Antonio Carpio, “poder aparcar i pagar amb un telèfon mòbil és el futur, un futur que cada vegada és més pròxim”. Segons el portaveu popular, altres pobles de Catalunya i ciutats tant d’arreu d’Espanya com d’altres països “ja disposen d’un sistema per tal que els usuaris de les zones blaves puguin fer el seu pagament a través d’una aplicació del telèfon mòbil”.

Carpio considera que aquesta aplicació serà “un avantatge” tant pels usuaris de la zona blava, com pels comerços de la ciutat, que podran fidelitzar els seus clients amb bonificacions per l’aparcament. “A més és un servei que donarà atractiu a Castellar, un poble que aposti per convertir-se en una SmartCity”.
El PP considera que “la instal·lació no suposa cap cost per a la empresa concessionària i no cal canviar els processos ni la infraestructura existent” ni tampoc suposarà un cost addicional pels usuaris. A més, “en fer més fàcil el pagament se’n obtindran un beneficis majors per part del municipi”. El pagament per a les persones que no disposin d’un smartphone també podran beneficiar-se d’aquest servei “amb una breu trucada telefònica”.
Per tot això, es demanarà al ple que des de l’Ajuntament s’impulsi aquesta mesura i “es fomenti la implantació de les noves tecnologies a la vida quotidiana dels castellarencs i castellarenques, per tal que Castellar, pugui esdevenir progressivament un poble intel·ligent”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger