17 de enero de 2014

Tornem a l'activitat

.Aquest any està cridat a ser transcendent per molts motius. Potser l’any en què es comenci a dibuixar una certa millora en la situació general que més endavant repercutirà en el benestar comú. Es també l’any en què començaran a desenvolupar-se les importants reformes que afectaran a molts àmbits de la vida de les persones i que tanta polèmica sorollosa han desencadenat. I també pot ser l’any del gran desencís per a alguns, però avui això no toca.
Portem massa temps perdut en grans discursos que no passen de ser conjunts de frases grandiloqüents però buides de contingut. El Sr. Francesc Homs, alt càrrec del govern de la Generalitat, ens ha donat mostres palpables d’això, i ens estem oblidant del que és realment important: les coses quotidianes que hem de viure diàriament a cada indret de Catalunya, en el nostre cas a Castellar. Que ens queixem del deficient estat dels carrers i de les voreres, doncs un recordatori de l’enllaç de la carretera amb l’autopista i tots contents. Que hi ha persones al nostre municipi amb greus problemes de subsistència, doncs anunciar mesures de combat amb pólvora del rei i ja hem complert. I el que resulta més greu, que es denuncia la manca d’acció de govern per part dels actuals rectors del consistori i s’escenifiquen reunions de saló perfectament prescindibles.
Així no es pot continuar. Tenim una força molt limitada, ja ho sabem, però sempre tenim molt present el nostre compromís amb la gent de Castellar, tant si ens van votar com si no, i no deixarem de fer sentir la nostra sovint silenciada veu per fer saber a tothom el que considerem que no funciona i que cal reparar, deixant de banda el populisme de quarta divisió que darrerament ens mostra el nostre apreciat Alcalde. Ja n’hi ha prou de frases maques i de buscar el titular senzill. S’ha de ser realista i comprometre’s a allò que realment es pot fer; la resta només pot crear frustració.
I no ens quedarem aquí, ja ha arribat el moment de dir la nostra en tota aquesta fal·lera independentista que s’ha instal·lat a l’ambient. Que no tothom combrega amb aquesta roda de molí, i arriba l’hora de aclarir alguna que altra trola molt ben sostinguda pels que manen a la Plaça de Sant Jaume. Que ens els darrers dies el concurs de qui la diu més grossa té més participants.
El nostre compromís amb Castellar segueix tan viu com sempre; i les ganes de dir la nostra, també.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger