29 de enero de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP entra en campanya

Cada mes hi haurà carpes i al febrer hi haurà una reunió de partit a nivell comarcal
Jordi Rius
El PP de Castellar té previst incrementar en els següents mesos la seva activitat per, d’una banda, atendre els castellarencs a peu de carrer i, de l’altra, informar sobre la seva postura sobre el referèndum sobiranista “al qual s’ha sumat el PSC de Castellar amb la seva deriva, sobretot arran del darrer ple on es va posicionar al costat de l’ANC”, ha subratllat aquest vespre el portaveu del grup municipal i president local del PP, Antonio Carpio.

Durant tots els mesos d’aquest 2014 els populars instal·laran carpes informatives a diferents punts de la vila. Carpio assegura que “trametrem per a la tranquil·litat dels veïns de Castellar que aquesta consulta no se celebrarà, perquè la petició ha de passar pel Congrés i no s’aprovarà mai”. Segons Carpio, ara com ara, el PP "és l'únic partit que garanteix la unitat d'Espanya i Catalunya".

Aquest calendari es potenciarà amb diferents actes i visites dels diputats del partit i reunions comarcals. La primera carpa d’aquest any serà el 8 de febrer i estarà situada a la zona de la plaça del Mercat. El 13 de febrer es realitzarà la primera reunió de l’any del PP de la comarca que es farà a El Mirador que comptarà amb la presència del secretari general de la província de Barcelona del partit, Alberto Villagrasa.

Carpio assegura que aquesta campanya també servirà per sortir dels atacs “que ens hem centrat en crear una màquina de fer independentistes, quan el que ens interessa és fer sortir Catalunya i Espanya de la crisi”. Per això, Carpio ha afegit que en aquestes carpes els castellarencs “veuran que el PP és un partit del poble i que busca solucions per a Castellar”. El president del PP de Castellar ha admès que el partit s’ha bolcat en aquesta campanya sobretot tenint en compte l’horitzó de les europees.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger