2 de mayo de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP renova la seva junta

El Partit Popular de Castellar del Vallès té des de mitjan abril una nova junta a partir de la dimissió presentada per l’anterior president del partit, Xavier Martínez. Antonio Carpio, regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Castellar del Vallès, ha estat escollit president. A la junta, s’ha format un equip on es combina l’experiència contrastada en l’àmbit municipal des de fa molts anys de Josep Gallés en tasques de tresorer amb nous valors al partit com és la nova secretària i Agustí Bernad, nou responsable de comunicació.

Es tracta d’un equip renovat, “amb gent amb ganes de portar el partit i fer coses bones per Castellar”, ha afegit Carpio. Carpio ha destacat el gran èxit aconseguit pels populars en les eleccions municipals d’ara fa un any , “on partíem de zero i vam aconseguir dos representants”. El nou president del PP local ha apuntat que, fruit del suport que van obtenir a les eleccions i tota la feina que s’ha fet en aquest temps, “hem aconseguit un gran suport del PP català” que es traduirà en la visita de destacats dirigents del partit a la vila cada dos o tres mesos per protagonitzar un seguit de conferències.

La primera de les visites serà el dissabte 12 de maig a la plaça del Mercat on s’instal·larà una carpa informativa de Noves Generacions de Catalunya per animar els joves castellarencs sumar-se a aquest nou projecte del PP de Castellar. En aquest dia, es rebrà la visita del President de Noves Generacions i diputat del Parlament de Catalunya, José Antonio Coto Roquet.

PRESÈNCIA AL CONGRÉS DEL PP CATALÀ|| 
Aquest cap de setmana se celebra a Barcelona el congrés del PP català on es tornarà a escollir Alícia Sánchez-Camacho presidenta de la formació. Carpio hi assistirà com a compromissari. Els populars de Catalunya van anunciar dimecres que incorporaran la senyera i canviaran el nom de PP de Catalunya per PP Català a partir del congrés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger