14 de mayo de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP s'apropa als joves de la vila

El president de Noves Generacions, José Antonio Coto, visita Castellar amb la intenció d'impulsar la branca juvenil del partit a la vila
Alba González
Amb l’objectiu principal de fer als joves participar en la política, el Partit Popular de Castellar va col·locar dissabte passat una carpa a la Plaça del Mirador i va convidar al president de Noves Generacions de Catalunya, José Antonio Coto. El president del PP a Castellar, Antonio Carpio, va apuntar que en període de dues o tres setmanes "ja podem tenir constituïda la branca juvenil" després que l'anterior junta plegués al novembre de l'any passat. Carpio va afegir que a Castellar "tenim molts joves, però primer calia fer la nova junta del PP -en actiu des d'abril- i ara ens tocar la de Noves Generacions".

José Antonio Coto, que és alhora diputat del Parlament de Catalunya, va explicar que ajudaran en tot el possible per aconseguir un objectiu molt clar: “que el proper alcalde de Castellar sigui Antonio Carpio”. També va deixar clar que els joves “estan molt desencisats amb la política, però tot i així volem aconseguir que aquest sector es mobilitzi i estigui més proper a les decisions públiques”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger