3 de junio de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

03/06/2014 - Actualitat
El PP confia que hi haurà una etapa d'estabilitat amb el nou rei Felip
Els populars consideren que el relleu al front de la monarquia espanyola és generacional i s'emmarca dins d'un context de normalitat de la institució
Redacció
El Partit Popular considera un pas cap a endavant, amb voluntat de renovació, el camí emprès pel Rei amb l’anunci ahir de la seva abdicació a favor del seu fill.

Segons una nota del PP de Castellar, Joan Carles I ha estat "el millor portaveu, la millor imatge del Regne d’Espanya i defensor infatigable dels interessos i el benestar dels espanyols". També el PP afegeix que el monarca "va ser el principal impulsor de la democràcia des del mateix moment que va accedir al tro i el seu baluard quan la va veure amenaçada".

El portaveu de la formació, Antonio Carpio, opina que Felip de Borbó està àmpliament capacitat per assumir les noves funcions i creu que portarà una etapa d’estabilitat i il·lusió a la ciutadania i atribueix la decisió a un relleu generacional i l’emmarca en un context de normalitat de la institució: "El primer pensament i les primeres paraules han de ser de reconeixement com a Castellarenc, com a català i com a espanyol a la tasca que ha desenvolupat el Rei, el seu compromís amb Espanya i amb la democràcia. Aquesta és la primera valoració del Partit Popular de Castellar, de reconeixement i agraïment".  Carpio afegeix que té el convencioment que Felip de Borbó "serà un gran rei per a Espanya”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger