11 de junio de 2014

El PP de Castellar denuncia el adoctrinamiento político a menores de edad en el entorno escolar

Envers la participació dels alumnes al manifest “dona la nota” en contra de la llei LOMCE


El PP de Castellar denúncia l’adoctrinament polític a menors d’edat a l’entorn escolar”

·       Antonio Carpio: “L’ús partidista dels nens a les escoles, aprofitant que estan obligats a assistir i a respectar les iniciatives dels seus professors, en ocasions sense coneixement ni autorització per part dels pares, es un frau i una deslleialtat a la confiança que es diposita en la professionalitat d’ aquestes càrrecs”.

10 juny 2014.-  El Partit Popular de Castellar del Vallés a través del seu regidor portaveu, Antonio Carpio, ha condemnat “l’adoctrinament polític a menors d’edat a l’entorn escolar”. Carpio ha fet aquestes declaracions amb motiu de la  participació i adhesió dels alumnes  de diferents escoles al manifest “Dóna la nota” en contra de la llei LOMCE.

Per Antonio Carpio “l’ús partidista dels nens a les escoles, aprofitant que estan obligats a assistir i a respectar les iniciatives dels seus professors, en ocasions sense coneixement ni autorització per part dels pares, es un frau i una deslleialtat a la confiança que es diposita en aquestes càrrecs públics que tenen la responsabilitat d’ensenyar als alumnes, no d’inculcar ni imposar ideologies o un sistema de pensament. L’ adoctrinament de menors d’edat pels seus professors es un fet greu i denunciable que ens fa perdre la qualitat democràtica dels sistema d’ensenyament”.

En aquest sentit Antonio Carpio ha insistit en que els professors han de fer les seves reivindicacions sense utilitzar als seus alumnes, ni implicar-los en problemes polítics. Per això el regidor Popular demana a la regidora d’Educació, amb qui va mantenir una reunió urgent per demanar explicacions per aquet fet tan greu, que condemni aquest adoctrinament i que s’apliquin les mesura necessàries per tal de evitar que es torni a fer un ús indegut de l’alumnat “.

Tanmateix Carpio ha explicat que han estat molt els pares que no ho sabien i han expressat la seva disconformitat envers a que els seus fills hagin participat en aquest manifest que va consistir en cantar una cançó per la que a més van haver d’assajar durant setmanes dins de l’horari escolar”.

Per Antonio Carpio estem davant “una veritable vergonya, que no te justificació ja que en ocasions l’alumne es veu obligat a fer-ho per por a possibles represàlies en cas de negar-se a participar. Es pot considerar un abús del ‘autoritat escolar i par tan estem davant d’un denunciable. Tampoc es pot permetre que hi hagin docents poc professionals que animin als menors al seu càrrec a acudir amb les seves famílies a una manifestació política”.

“Pel regidor del Partit Popular malgrat la competència en educació es de la Generalitat, donat que es tracta de escoles del nostre municipi, l’Ajuntament de Castellar del Vallès és responsable d’evitar aquestes actuacions i prendre mesures urgents per garantir la neutralitat i la imparcialitat dels professors a Castellar del Vallés.” També demana a l’ajuntament que sigui més rigorós en els seus comunicats, ja que s’ha publicat que son els alumnes els que s’han sumat aquesta iniciativa, quan sap perfectament que aquesta reivindicació s’ha fet amb la lectura d’un manifest per part del Grup de Treball de Musica. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger