14 de mayo de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP de Castellar emet una nota de condol per la mort de la Presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco
El partit lamenta que el municipi no s'unís a la petició de la FMC i ACM per fer un minut de silenci
Redacció
El PP de Castellar de Vallès lamenta la pèrdua de la presidenta de la Diputació de Lleó , Isabel Carrasco . "En aquests moments de dolor i commoció per la pèrdua irreparable de la nostra companya , el PP vol traslladar a tots els familiars , amics , militants i simpatitzants de la morta el nostre més sentit condol". A més, "agraïm als ciutadans de Castellar que de forma anònima estan expressant el seu condol al Partit Popular" .

El PP de Castellar explica que comparteix les paraules del Vicesecretari General del partit, González Pons , defensant que "la violència no és una opció , la violència no és un llenguatge , la violència no és una resposta , la violència és inadmissible sempre . Hem de fer un esforç per desterrar la violència de la nostra societat , tota la violència " .

Finalment, el PP lamenta "que el nostre municipi no s'unís a la petició de la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis a realitzar dimarts passat un minut de silenci a les dotze del migdia davant del consistori com a mostra de dol".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger