17 de octubre de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

Dos diputats del PP passaran per la vila aquests dies

El diputat al Parlament Rafa López visitarà Castellar aquest divendres i el diputat estatal Antonio Gallego ho farà el divendres 26 per entrevistar-se amb membres d'ASEMCA
El PP ha obert un seguit de reunions i trobades amb associacions, entitats i ciutadania en general. Aquest divendres 19, el partit ha convidat el diputat al Parlament Rafa López que visitarà la seu del PP de Castellar al carrer Tarragona i farà un cafè amb castellarencs i castellarenques al Cal Calissó per escoltar les inquietuds en l’escenari polític que es presenta actualment i davant dels comicis del 25 de novembre.

D’altra banda, el pròxim divendres 26, visitarà Castellar el diputat estatal al Congrés i portaveu de la Comissió de Pressupostos Antonio Gallego per conèixer de prop les inquietuds dels empresaris del municipi. Segons una nota emesa pel PP de Castellar, s’informarà també “de les repercussions que pot comportar el projecte separatista que es viu actualment”. Segons el portaveu del grup municipal del PP, Antonio Carpio, en una reunió mantinguda amb l’Associació d’Empresaris de Castellar (ASEMCA) el dia 11 “vam manifestar la nostra preocupació pels empresaris del nostre municipi i creiem que des del PP s’estan creant unes bones bases per a una recuperació econòmica”. El PP afegeix a la nota que a la trobada l’ASEMCA va transmetre al partit el tema de la independència “ja que els està afectant de forma molt negativa i hi ha molta preocupació al respecte”.

Carpio lamenta que “per part de l’Ajuntament els polígons no estan rebent una resposta pel que fa al manteniment i neteja dels carrers” i que els caps de setmana “són freqüentats per joves que celebren ‘botellones’ deixant en mal estat els carrers dels polígons”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger