26 de octubre de 2012

Moció enganyosa

No ens deixa de cridar l’atenció la moció que vol presentar el PSC en el pròxim ple extraordinari del dia 6 de novembre, “sobre el dret de decidir a Castellar”. És una mostra més del seu allunyament de la realitat quotidiana. Que això ho presenti algun altre grup municipal juntament amb formacions sense representació com alguna ocasió “es pot entendre”, però que el partit de govern del nostre municipi caigui en aquestes trampes és decebedor. Ja sabem que en certes formacions polítiques els agrada molt voler ser més catalanistes que ningú per allò del què diran, però ara ja han donat la nota.
No deixa de ser una moció sense més recorregut que paraules boniques, però que no poden anar més enllà i ho saben perfectament, però és la forma de fer-se passar pel que realment no són, “o sí”. I més quan alts mandataris del PSC / PSOE estan fent un discurs bastant diferent del que ens volen imposar a Castellar amb aquesta moció, que ve a demostrar el que ja sabien tots: el Partit Socialista Català és un partit sense identitat pròpia ni rumb definit.
Per part del Partit Popular de Castellar, farem arribar a la població el significat d’aquesta moció enganyosa, que és “amagar la seva mala gestió municipal i com a instrument de campanya electoral”. També podríem dir que algunes formacions fàcils de convèncer ja estan celebrant amb cava aquesta moció.
Potser són les conseqüències de la recent visita del Sr Felip Puig, famós recentment per una sèrie de disbarats que va dir, impropis d’un conseller de Governació, i que es poden haver contagiat a algú, però aquest és un altre tema. El contingut d’aquesta moció, més digna d’una “Antologia del disbarat” que d’una proposta per portar a un ple municipal on, per cert, es parlarà de les ordenances i pressupostos 2013 entre altres temes, i que seria molt important no oblidar que els comptes i pressupostos d’aquest Ajuntament el gestiona única i exclusivament l’equip de govern del PSC amb la seva sobrada majoria.
Alguns, amb possibilitats d’atendre les necessitats de la gent, es dediquen a fer focs artificials que no porten enlloc. Altres, amb possibilitats bastant limitades, volen ajudar la gent a trobar una millora en la seva situació real, i que, senyors, no ens enganyem, (no és el dret de decidir des de Castellar del Vallès), és ni més ni menys que la situació econòmica de les famílies i l’atur del nostre poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger