15 de octubre de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP de Castellar assisteix a la concentració del 12 d'octubre

El partit destaca que va ser una jornada festiva amb ideologia diversa entre els seus organitzadors
El PPC de Castellar del Vallès es va sumar a la concentració cívica a plaça Catalunya el passat 12 d'octubre, en què van estar acompanyats de ciutadans de la vila "en un acte festiu i sense precedents en defensa de ser catalans i espanyols" segons afirma ell partit en un comunicat.

La concentració va ser convocada per un moviment social, en poc menys de vint dies sense suport econòmic públic i només a través de les xarxes socials i d'aportacions de gent en la seva major part anònima "van aconseguir una jornada festiva on la ideologia política és diversa entre els seus organitzadors i on diversos grups polítics s'han sentit identificats i han volgut donar el seu suport".

El president del PPC a Castellar Antonio Carpio explica "que davant la deriva Independentista del president de la Generalitat i l'engany al qual s'està portant a la societat catalana volent declarar Catalunya nou estat d'Europa sense ni tan sols haver preguntat a Europa si vol un nou estat, no podem creuar-nos de braços i declarar que som molts catalans i espanyols que estem en contra de la secessió ".

Carpio ha declarat que "el ball de xifres i segons qui les publiqui varia en funció de la finalitat que es busqui i destaca que si el pròxim govern de la Generalitat comet l'error de continuar per la via de declarar la Independència a Catalunya es pot trobar amb la majoria silenciosa, aquesta de la qual ara xifra per un acte improvisat i sense recursos però que existeix i tornarà a sortir al carrer en major quantia ".

En el sentit polític el PPC no aconsegueix entendre com "un municipi que ha desestimat una moció per la Independència en el plenari veu com el PSC de Castellar s'ha mantingut al marge d'aquesta manifestació i continuen sota el paraigua de una formació sense rumb ".

D'altra banda el passat dissabte van instal·lar carpa informativa a la plaça del Mercat “i van ser diversos els ciutadans que es van identificar amb l'assistència a l'acte a plaça Catalunya i no només votants del PPC com alguns dels que van acompanyar els regidors”. Per aquest motiu, el PP de Castellar manifesta que si es tornés a crear una altra concentració o manifestació es plantegen organitzar un mitjà de transport conjunt per a tots aquells ciutadans que comparteixin com els populars la seva realitat plural de ser catalans i espanyols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger