24 de octubre de 2013

Nota de Prensa

Publicao en l'Actual

El PP denuncia unes pintades aparegudes a la seva seu

Han estat fetes la matinada passada coincidint amb la jornada de vaga contra la LOMCE
Redacció
El Partit Popular de Castellar ha fet pública un comunicat que condemna les pintades aparegudes a la seva seu local del carrer Tarragona, fetes la matinada passada coincidint amb la vaga d'educació contra la LOMCE . El PP informa que “ha denunciat aquest acte vandàlic a les dependències dels Mossos d' Esquadra de Sabadell, estant la Policia Municipal al corrent d'aquests fets i de la pròpia denúncia”.

Els populars consideren que aquest tipus d'actes vandàlics "no danyen al Partit Popular, sinó a la democràcia". El seu president i portaveu Antonio Carpio ha titllat d '"inadmissible" aquest tipus d'acció perquè, al seu parer, “tenen l'objectiu d'imposar idees per acabar amb el pluralisme polític". Els populars consideren que "atacar les seus és atacar la part essencial de la democràcia, i es tracta d'un fet que mai pot justificar".

El dirigent Popular , Antonio Carpio ha volgut també mostrar el seu rebuig , " aquesta classe de fets demostren la intolerància i la falta de respecte d'uns pocs" i que ara és moment de serenitat i responsabilitat .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger