8 de octubre de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP de Castellar omple un autocar per la manifestació del 12-0

Carpio subratlla que si s'aconsegueix més gent es compartiria amb Sabadell
Jordi Rius
El PP de Castellar ha aconseguit omplir un autocar per assistir a la manifestació del 12 d’Octubre convocada a la plaça Catalunya de Barcelona per una plataforma cívica d’entitats a favor de la unitat d’Espanya. El president del PP a Castellar, Antonio Carpio, ha volgut deixar clar que la manifestació del 12 d’octubre no està organitzada per cap partit. "Hi ha opinions de tot tipus, és un dia on no hi haurà sigles de partit i es demana la unitat d'Espanya", adverteix Carpio.

Carpio s’ha mostrat molt satisfet per la resposta de la gent de Castellar a l’hora d’omplir l’autocar, que sortirà a dos quarts de deu del matí d'aquest dissabte des de l’aparcament del Viena. "Si no omplissim un segon autocar, es compartiria amb Sabadell", assegura el president local del PP. Aquelles persones que vulguin anar a la manifestació del 12 d’octubre, poden trucar al PP de Castellar al telèfon 620.466.236.

D'altra banda, Carpio ha volgut valorar la proposta de la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, que proposa un model de finançament singular per a Catalunya. La proposta ha estat rebutjada per la cúpula estatal del partit, però Carpio ha assegurat que "estaria bé que s'estudiés la proposta, em sembla una bona idea encara que el PP de moment no vol apostar per aquesta via però estic convençut que al final arribarà un nou finançament per a Catalunya".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger