26 de junio de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El diputat del PP Antonio Gallego visita l'empresa GAPSA

El polític va exposar les reformes del govern central a favor de les empreses i la recent llei d'emprenedors
Redacció
Divendres passat, el diputat al Congrés pel PP Antonio Gallego va visitar l'empresa GAPSA. L'acte estava organitzat per les agrupacions locals del Partit Popular de Castellar i de Sabadell i tenia l'objectiu de conèixer de primera mà l'empresa, una de les més importants de la comarca. A la visita s'hi van sumar posteriorment diversos empresaris més de Castellar que no van estar presents durant la visita que el polític popular havia fet anteriorment a la seu del PP i a l'ASEMCA.

A GAPSA es va fer un recorregut per les instal·lacions de l'empresa. El president de la companyia, Enrique González, va explicar tots els detalls de la seva empresa, la seva actividad i el seu lideratge extensible no tan sols a Catalunya i Espanya, sinó també amb la seva apertura a mercats europeus i Iberoamèrica. La visita va acabar amb una taula de diàleg on el diputat Gallego va exposar de primera mà les reformes que està portant el govern central a favor de les empreses i la recent llei d'emprenedors.

Gallego va destacar i  felicitar el treball i sacrifici d'empreses com GAPSA que "tot i el context segueixen creant treball generant valor afegit, contraposant-lo amb totes aquelles empreses nascudes a l'època de bonança el recorregut de les quals s'ha vist truncat per la seva inviabilitat", apunta el PP en una nota. Gallego també va destacar que el teixit industrial de Castellar del Vallès segueix sent "molt valuós" i que cal apostar per potenciar-lo "facilitant tot el tipus d'ajudes que siguin possibles" i oferint ell mateix la seva col·laboració en la mesura del possible.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger