24 de mayo de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

Antonio Carpio (PP): "El Quart Cinturó no està descartat"

El portaveu del grup municipal del PP diu que el projecte és "una artèria molt important" per a Castellar i ha avançat que té pendent una visita al Ministeri de Foment per parlar-ne
J.R.
El portaveu del grup municipal del PP, Antonio Carpio, ha explicat que el projecte del Quart Cinturó "no està descartat" tot i que l'estudi d'impacte ambiental d'aquesta infraestructura hagi caducat. Així ho ha avançat en el decurs de l'entrevista al magazín Dotze de Ràdio a la tanda d'entrevistes per avaluar l'equador del mandat. Per tal de veure les possibilitats de fer aquesta infraestructura, Carpio ha apuntat que "hi ha una visita pendent al Ministeri de Foment". Respecte a altres alternatives com la proposada per la Plataforma Sant Julià, Carpio ha subratllat que "no hi ha pressupost ni per un traçat ni per al Quart Cinturó". Per això, ha apuntat que"tot el que es pugui parlar ara és un brindis al sol".

Respecte al balanç del que portem de mandat, Carpio ha subratllat que "és molt dur i marcat per les reformes a causa de la situació econòmica". Per tant, "no hem pogut fer grans propostes". Quant a l'equip de govern, Carpio valora el treball que estan fent: "No ho estan fent malament, però podíen haver fet més". Podeu escoltar el qüestionari íntegre clicant aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger