20 de febrero de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP presenta una moció sobre l'OSB

El Partit Popular de Castellar presentarà al proper ple municipal una moció perquè es crei una comissió de seguiment de l’auditoria que ha encarregat el Patronat sobre les finances de l’Obra Social Benèfica. Aquesta comissió estaria formada pel mateix patronat, els membres dels grups municipals i representants de les treballadores de l’entitat. Segons el portaveu del grup municipal del PP, Antonio Carpio, amb la creació d’aquesta comissió cerquen “la màxima transparència, donant l’oportunitat a les treballadores que hi estiguin presents”.

La intenció del PP és que la comissió es convoqui periòdicament mentre duri l’auditoria que ha encarregat el Patronat i que tots els membres de la comissió n’estiguin informats en tot moment. Fins i tot, els populars admeten en el punt quart de la moció que volen “aturar el pla de viabilitat actual i, una vegada estigui enllestida l’auditoria, elaborar un pla de viabilitat alternatiu”. Segons Carpio, serà la pròpia comissió la que “proposarà i consensuarà el pla”.

“MOCIÓ ENCERTADA” || El portaveu del grup municipal del PP ha destacat que la moció que presentaran al pròxim ple “és de sentit comú” i l’ha qualificada d’“encertada”. Per tot això, espera que la seva proposta rebi el suport de tots els grups municipals ja que “no tenim la intenció d’anar contra ningú”.

El PP va entrar dimecres al registre de l’Ajuntament la moció el mateix dia que tots els partits estaven citats amb la presidència del Patronat de l’OSB. El grup municipal del PP ha sondejat entre les treballadores la seva proposta de moció, “que ha estat molt ben acceptada per totes elles”, assegura Carpio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger