4 de enero de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP demana una reunió urgent amb el regidor de Seguretat Ciutadana “per aclarir si la policia local ha posat multes indiscriminades”

Segons els populars, l’alcalde ha enviat una carta als ciutadans afectats per multes de trànsit el 19, 20 i 21 de desembre explicant que es tracta d’una “protesta”
Redacció
El Partit Popular (PP) de Castellar ha fet pública una carta que l’alcalde Ignasi Giménez ha enviat als ciutadans que han estat multats per la policia local els passats dies 19, 20 i 21 de desembre. Aquest escrit afirma que s’ha detectat “un ús abusiu de la capacitat de sancionar per part d’alguns agents”, motiu pel qual aquestes sancions estaven sent sotmeses a procés de revisió i, per tant, retirades de forma preventiva.

La carta també diu que aquestes “multes indiscriminades” posades per part d’alguns agents podrien estar motivades per les retallades salarials, així com l’ampliació de les hores de treball que l’Ajuntament ha d’aplicar al seu personal per complir un decret llei del govern del PP a Madrid que, bàsicament, implica al personal municipal la pèrdua de la paga extra de Nadal i passar a fer 37,5 hores setmanals.

Per aquest motiu, el portaveu del PP Antonio Carpio demana “una reunió urgent amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, per aclarir si la policia municipal ha posat multes indiscriminades”. Carpio afirma estar en desacord “amb la iniciativa de l’alcalde d’oferir unes explicacions” que considera“inoportunes”. Pels popular, “crida l’atenció que un problema intern de l’Ajuntament s’externalitzi d’aquesta forma, un fet que pot generar desconfiança entre els ciutadans i els agents municipals”.

La nota del PP també fa palès “el suport” que sempre han mostrat a la tasca diària de la policia “però si són certes les queixes rebudes dels veïns i el que explica la carta, hem de censurar com han procedit els agents”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger