4 de enero de 2013

Un any 2013 per a l’esperança

Estem a punt de finalitzar les festes nadalenques; només resta la diada de Reis, tan arrelada als nostres costums, per posar punt i final a unes dates que, esperem, hagin estat de pau i companyonia per a tots els castellarencs.
Hem començat un nou any, amb l’esperança que la situació comenci a millorar al llarg dels propers mesos. S’ha fet molta feina, amb decisions difícils i certament impopulars, però cal tenir present que, si d’un malalt es tractés, sovint s’ha de passar malament per després posar-se bé. Podem fer servir paraules molt boniques per dir allò que no és, però tenim el compromís de dir les coses pel seu nom tot i que no sigui agradable a les oïdes. És una crisi que afecta a tots i convé dir que hi ha membres d’aquest partit que tenen dificultats per arribar a final de mes; d’altres que han perdut la seva feina, i alguns també han perdut la seva llar. Per tant, sabem molt bé el que està passant i de primera mà, i si alguna cosa fa mal és ser acusats d’insensibles quan, de tant fals que resulta, cansa haver-ho de rebatre cada dia.
Encara han de venir més canvis, tant a nivell nacional com municipal, i hem d’estar disposats a fer-hi front de la millor manera possible. Seguirem estant a la nostra seu a disposició de tots aquells que vulguin sentir els nostres arguments de cara al que ha de venir i del que ja ha vingut, així com oferir tota la nostra col·laboració en la millor governabilitat de la nostra població. No ens hem d’amagar de res i formem part d’aquest consistori amb totes les conseqüències.
Serà moment de prendre decisions de tota mena, i en la nostra agenda està la de proposar activitats de lleure per a la nostra joventut, força descuidada per l’equip de govern municipal.
Seran qüestions que requeriran una certa reflexió i planificació adequades, ja que és molt fàcil convocar una festa més o menys pública, i espai n’hi ha. El que resulta més complicat és informar correctament a la població i aconseguir que el seu impacte sigui el menys perjudicial per a la resta de la gent, sense menystenir els riscos de seguretat que tant d’actualitat estan avui dia. Cal valorar-ho, ja que passar d’una macrofesta a un macrobotellón és bastant fàcil.
Només ens resta, en nom de tota la família del PPC de Castellar, desitjar a tots els castellarencs un bon any 2013, en el què els desitjos i il·lusions de tots puguin veure’s satisfets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger