28 de diciembre de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual
Les NNGG del PP de Castellar es dissolen temporalment

La falta d'interès entre els joves pel projecte han portat a la dissolució de la formació. El seu president, Iván Matas, i el secretari, Marcos Mojua, s'integren com a militants al PP
Redacció
L’organització juvenil del PP a Castellar, Noves Generacions, es dissol temporalment. El novembre passat, el president de NNGG de Castellar del Vallés, Iván Matas, i el seu secretari Marcos Mojua van arribar a un acord amb el Partit Popular de Castellar del Vallés perquè Noves Generacions a Castellar es dissolgués temporalment "per la falta d'interès entre els joves castellarencs", segons s’afirma en un comunicat. D'aquesta manera, Iván Matas i Marcos Mojua han decidit pertànyer al Partit Popular com un militant mes. La nova executiva de la branca juvenil del PP va ser escollida el juliol passat.

Segons afirma Matas, que no ha volgut fer declaracions i s’ha cenyit al comunicat, s’ha treballat dur “per buscar joves interessats en la política, però els joves tenen altres prioritats i amb un equip tan petit el treball és molt dur i no podem fer els projectes”.

La decisió de dissoldre Noves Generacions és temporal fins que s'aconsegueixi un numero mitjanament alt de joves en el partit perquè es pugui formar un bon equip de joves.

Matas ha destacat que la seva estada com a president de Noves Generacions ha estat molt curta. El fins ara president de NNGG a Castellar ha manifestat que no tornarà a ser president de la formació juvenil perquè se sent“més identificat i motivat amb el PP de Castellar que compta amb un gran equip i projectes”. El PP de Castellar ha volgut manifestar la seva satisfacció per la feina que han fet els dos joves i ha apuntat que la dissolució de NNGG serà molt curta perquè ja s'està buscant nuna nova executiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger