21 de diciembre de 2012

Castellar de tots

En aquesta època de l’any se solen fer balanços, ja siguin de tipus professional o nivell personal, nosaltres estem en això i com a entitat participativa del nostre poble, hem tret alguna de context que hem de transmetre als nostres ciutadans.

És un bon moment per donar les gràcies, a tots i a cada un dels que s’han acostat a transmetre’ns les seves inquietuds, dubtes, suggeriments i com no, també crítiques, aquestes realitzades des del respecte, les altres no mereixen més espai. Però amb tots aquells que hem compartit un cafè en qualsevol bar, per als que ens han cridat o s’han acostat a la nostra seu, esperem tornar a trobar-nos el proper any, a tots us desitgem els nostres millors desitjos plens de felicitat.

També a les entitats que des d’una posició apolítica ens han acompanyat i convidat a compartir molt bons moments durant aquest any, per a nosaltres ha estat un plaer rebre les seves invitacions, compartir aquests actes ens fa feliços. Als que no hem pogut assistir també volem demanar-vos novament disculpes, de vegades és difícil combinar la vida professional i familiar amb les vostres activitats.

Dins d’aquest balanç també apareixen els saldos negatius, els que són propis, haurem de depurar i fer que passin a ser positius, però alguns no depenen de nosaltres. Dissabte passat després de fer una tasca de 120 quilograms, assistíem a una obra de teatre que per a nosaltres va ser “Emocionant”. Per membres de l’Altraveu sembla que els és incòmode veure’ns en actes que es creuen propis, o així ho manifesten els seus comentaris. Només deixar-los un apunt, ni les seves aportacions, ni les seves vinculacions ni la seva manera de publicar fan que Castellar deixi de ser de Tots i demanar-los que siguin més respectuosos i no insinuïn les coses com a pròpies o les donin per fetes, sinó aquestes festes nostres llibres a llegir no comptarien amb les seves aportacions.

Desitjar unes bones festes a tots els castellarencs i castellarenques i un millor any 2013. Bon Nadal !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger