7 de septiembre de 2012

Un Gest a la Ciutadania

Hi ha qui utilitza els mitjans per fer demagògia, crispació i política de la dolenta. Els responsables ja s’ho van trobar amb els seus resultats a les urnes les passades eleccions municipals, els donem el nostre suport. Continuaran molts més anys fora, el poble és savi per aquestes coses.
Desgraciadament a qui no podem valorar positivament és als responsables de permetre que aquests articles siguin publicats als mitjans públics, són ells els directes crispadors i inconscients que aprofiten les seves cadires per portar la seva ideologia al públic i deixar d’ésser un mitja públic objectiu i net, els recomanem els mitjans privats, aquests ho fan molt millor que ells.
Canviant de tema i de forma molt més positiva, volem que el poble sàpiga que, durant aquest primer any, el PP de Castellar ha dedicat els ingressos d’aquesta formació a fer guardiola, amb l’unic interès de portar a terme allò que els ciutadans ens han demanat des que vam constituir la nova junta, tenir un local de Servei al Ciutadà, punt de trobada per fer arribar les seves inquietuds i consultes, també gaudirem d’un espai per fer debats i punt de trobada de la joventut NNGG del PP.
Aquest local està en fase de finalització, s’ha reformat, s’ha adequat i s’ha fet una despesa per donar el servei que donen altres grups municipals en aquest consistori, ens sembla lícit destinar aquests ingressos en interès de tota la ciutadania.
Respecte a les aportacions que reben els dos regidors ja es van comprometre en campanya a rebaixar-se un 10% respecte al mandat anterior i com que això no va succeir, a principis d’aquest any van fer un ingrés a Via Solidària del percebut de més i aquesta continuarà essent la seva voluntat durant els propers anys.
No tingueu cap mena de dubte que quan arribi el moment tornaran a rebaixar-se aquestes aportacions, això sí, demanem al represetant d’ICV que en la seva vida ordinària com a empleat públic i representant polític, faci algun gest econòmic amb els ciutadans d’aquest poble, segurament guanyaria més credibilitat que fent acusacions falses i demagògia política, en comptes de pensar en la seva paga de Nadal.
Desde tot l’equip del PP de Castellar us desitgem unes molt bones festes i us animem a ésser parcipatius amb les diferents entitats, aquestes faran possible que aquest any tornem a gaudir d’uns dies de festivitat amb tots els vilatans.
Bona Festa Major i Bona Diada de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger