22 de septiembre de 2012

Recepció institucional?

El passat 01/06/12 vam rebre la visita del conseller Boi Ruiz, en aquest mateix setmanari llegíem com aquest havia estat rebut al Palau Tolrà i posteriorment, acompanyat del nostre senyor Alcalde, visitava el CAP. De la resta de grups municipals els nostres ciutadans van tenir coneixement per la protesta de no ésser convidats a la recepció i de que aquestes no eren les formes de rebre a un conseller de la Generalitat.

La setmana passada vam rebre al conseller d’Interior Felip Puig amb motiu de la signatura de col·laboració entre ambdues administracions, Castellar s’adhereix d’aquesta forma a la xarxa RESCAT de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya.

D’aquesta manera no arribarem a entendre quan es parlava d’alguna cosa tan important com es la seguretat i les emergències i el que suposen aquestes millores que no hi fóssim tots. Com hem dit, no s’ha fet d’esquenes a la resta de formacions que llavors sí vam fer escrits a la no recepció a la visita del conseller. Per una vegada que tenim un rescat a les nostres crítiques es possible que no tots siguin coherents amb les seves paraules i ara amaguin el cap.

Aquesta vegada hem de dir que el nostre alcalde va escoltar les nostres crítiques i ens ho va comunicar, per això volem deixar palès el nostre agraïment a ésser participatius i a fer les coses com cal, nosaltres hi vam assistir com era la nostra obligació, malauradament no tenim testimoni gràfic que avali la nostra presència en aquest acte i ens va sorprendre que el tractament tant a l’informatiu de la ràdio com al setmanari no hi hagués cap ressenya a la recepció institucional i que el testimoni gràfic que ha arribat als ciutadans sigui el de les dues màximes autoritats, no així tots els representans d’un poble. Potser, la pròxima vegada.

No volem deixar passar el nostre petit record a Santiago Carrillo una de les persones que va contribuir a la construcció de la nostre democràcia, ideològicament no teníem res en comú, però el respecte a les persones i a les idees està per sobre de tot.


         Foto: (Josep Graells)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger