10 de junio de 2012

Prepotència intolerable

Tots recordem els bons propòsits del nostre Alcalde després de les passades eleccions municipals. Els castellarencs li van donar una àmplia majoria per governar en solitari, però malgrat tot va dir molt convençut “mà estesa i que comptaria amb la resta de forces polítiques de l’Ajuntament”. Ha calgut només un any per veure que tot eren bones paraules. És cert, amb majoria absoluta al Sr. Ignasi no li cal el suport de cap altra formació política per governar com cregui adient, però d’aquí a menysprear la resta de membres del consistori municipal hi ha diferència.
Es tracta de la inauguració del CAP de Castellar després de les obres de reforma del mateix. Acte solemne com ha de ser, amb la presència del Sr. Alcalde i del Conseller de Sanitat. Però per part del nostre Ajuntament, que convé recordar que està format per la representació de quatre formacions polítiques, no només membres del PSC i de CiU. Tant el PPC com L’Altraveu no van ser avisats ni tan sols convidats a l’acte. Almenys en aquesta formació que ens vàrem assabentar per terceres persones; de l’equip de Govern, res de res.
Comença a cansar aquest tracte per part d’aquest equip de govern municipal. En el cas del CAP, es tracta d’un tema que ha afectat tots els habitants de la nostra població, i el PPC va ser un dels primers que es va oposar a les retallades en al servei de les Urgències que es prestaven. Ja que s’ha fet aquesta reforma, TOTS els castellarencs han de veure’s representats, i això vol dir que tots els que van votar diferent a la força majoritària també son castellarencs.
Per tant, la nostra repulsa no ve sol pel menyspreu al que sotmeten freqüentment a aquest partit i al que ja estem acostumats; el que ens dol és que amb aquesta actitud es menysprea als centenars de votants que te aquest partit a Castellar, i sembla com si fossin considerats de segona divisió.
Tampoc és que l’actitud de CiU hagi estat la més adient. Davant aquest boicot a les forces d’oposició, una actitud responsable hauria estat no posar-se al costat del menyspreador però, és clar, venia el Conseller, del seu propi partit, i una foto sempre és una foto.
Senyor Alcalde i equip de govern no us preocupeu. Aquestes actituds no fan més que estimular-nos encara més en la nostra dedicació a la ciutadania de Castellar del Vallès. Dos regidors davant una majoria absoluta donen poc marge de maniobra, però pensem que tres anys passen molt ràpidament i les majories absolutes no son eternes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger