16 de junio de 2012

Així no, senyor alcalde

Volem manifestar, en primer lloc, el rebuig del PPC de Castellar del Vallès davant el tracte que van rebre tant ell com el Conseller de Sanitat de la Generalitat en l’acte d’inauguració del CAP de Castellar després de la remodelació recentment acabada. Coincidim totalment amb el seu argument: no cal confondre la protesta amb els insults.

Dit això, i ja que tan amablement ens va manifestar la seva sensació mitjançant aquesta publicació, no hauria estat de més que hagués aprofitat per fer alguna reflexió al respecte una mica més profunda que donar les culpes als altres. Si s’ha vist en aquesta situació, caldria pensar de tant en tant si s’ha fet alguna cosa malament, ja que si el poble sempre té raó, en aquesta ocasió també encara que no ens agradi. ¿O potser resulta que quan protesten les accions dels adversaris polítics està molt bé, però si li afecta a un mateix ja no està tant bé? Per no caure en l’error de pensar que si protesten amb insults els meus és perquè els altres alguna cosa hauran fet, i si ho fan els altres son uns fatxes nostàlgics. Que ja som tots grans.

Ve arran de la seva actitud en els darrers plens municipals, quan en un pretès acte de democràcia mal entesa ha recolzat mocions absurdes contra la legislació estatal - tan legítima com la municipal, per cert- tot dient que donava veu als ciutadans. Es una actitud comprensible si es tractés d’un membre de l’oposició, i amb matisacions. Però si es tracta d’alguna persona amb responsabilitats importants amb la ciutadania, i ser Alcalde no ho és poc, resulta molt perillós tenir que vetllar per l’aplicació de les lleis i al mateix temps encapçalar la manifestació en contra de la seva aplicació. Així no, senyor alcalde, perquè amb aquesta mena de comportaments sí que ens poden situar en un camí sense retorn. Perquè amb aquestes actituds pot encendre flames que més val que estiguin ben apaivagades, i un cop es desperti la fera ja ens explicarà qui la calma.

Tampoc es pensi que li diem que li ha passat el que s’ha buscat; ni molt menys. Res justifica comportaments com els que vostè denuncia; però tampoc estaria de més que aquesta condemna es fes extensiva a tota la classe política, ja que en cas contrari entraríem en la dialèctica d’insults bons i insults dolents, i ja és hora de superar aquestes baralles infantils.

Reiterem el que hem dit al començament: lamentem el tracte rebut per vostè com a Alcalde de Castellar i pel Conseller de Sanitat. Són temes que estan per sobre de partits i afinitats polítiques. Per altre part, no estaria de més una petita reflexió per part seva sobre el que està passant i què ha fet vostè al respecte. Res ens agradaria més que no tornar-li a dir que així no, senyor alcalde.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger