11 de junio de 2012

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

Carpio: "L'equip de govern no ha estat gens clar amb l'oposició"

El portaveu del grup municipal del PP enceta el cicle d'entrevistes amb els grups municipals per fer balanç del primer any d'aquest mandat
Jordi Rius
El portaveu del grup municipal del PP, Antonio Carpio,  ha explicat que el primer any d'aquest mandat "és força positiu pel que fa a la nostra activitat", però "negatiu respecte a l'equip de govern" ja que aquest "no ha estat gens clar amb l'oposició". Carpio recomana a l'equip de govern que pels propers anys "intenti reflectir més el treball que s'està fent".

Carpio ha estat el primer polític que ha participat al primer cicle d'entrevistes que el magazín DOTZE i el setmanari L'ACTUAL dediquen a analitzar el primer any de mandat. Carpio també s'ha referit al pla d'ajust que ha hagut d'acollir-se l'equip de govern dient que ha donat marge a l'Ajuntament per negociar el deute amb els creditors. Però ha criticat que "quan vam intentar baixar algunes partides en la negociació de les ordenances, ens van dir que no es podien tocar i en canvi, van tocar-les quan es va adoptar el pla d'ajust". Podeu escoltar tota l'entrevista clicant aquí.
Àudio

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger