13 de mayo de 2011

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

Antonio Carpio (PP): "El PSC no ha sabut afrontar la crisi"

Entrevista al cap de llista del Partit Popular, Antonio Carpio
Redacció
· Què aportarà el PP si entra a l’Ajuntament? 
Aportarà millores per al poble de Castellar, que està molt malament. El Partit Popular vol que el castellarenc estigui millor i que pagui una mica menys pels impostos. També lluitarem per aconseguir més feina.

· Alguna preferència per establir pactes de govern? 
És complicat. No he pensat en el tema. No em tanco a ningú. S’ha d’esperar al 22 de maig a veure quin resultat traiem, que espero que sigui molt bo.

· Valori el mandat que acaba.
L’eslògan del PSC és l’Ignasi Giménez. És una bellíssima persona. Crec que el PSC no ha donat la talla i no ha estat a l’alçada de les circumstàncies. Sí que és veritat que hi ha crisi i d’això no n’ha tingut ningú la culpa. Però el PSC no ha sabut governar ni afrontar la crisi. Crec que hi ha partits més preparats com el PP.

· Com es pot combatre la crisi des de l’Ajuntament?
Per sortir de la crisi, tot comença des del municipi. Cal crear llocs de treball. Hi ha molta gent que no arriba a final de mes. Si hi ha treball, podrà pagar els seus impostos i pagar a Castellar. Cal que els nostres polígons tornin a ser atractius i amb un bons accessos.

· Com poden millorar les infraestructures de comunicació?
S’ha de pressionar perquè es faci el desdoblament, el Quart Cinturó i arribi el tren. Quant al tren, és molt complicat perquè hi ha la crisi i això pot aturar projectes.

· Quins equipaments s’haurien d’aconseguir en el mandat 2011-2015?
En falten molts. Ara mateix, però, no es pot fer un projecte prou ambiciós per manca de diners. Però sí que es podrien aprofitar millor altres equipaments com l’Espai Tolrà o El Mirador. No es poden fer moltes coses faraòniques i fer que Castellar deixi de ser un poble dormitori. L’altre dia se’m va acostar una dona a la carpa i em va dir que com podia ser que els comerços a Castellar estiguin tancats dissabtes a la tarda. No pot ser que la gent se’n vagi a comprar a Sabadell o a Terrassa.

· Destaqui tres propostes troncals del seu programa.
La primera proposta és la baixada d’impostos. Primer s’ha d’entrar a l’Ajuntament i veure com estan les finances, clar. Després proposem transport gratuït per a les persones més grans de 65 anys i reduir en un 50% la taxa per la instal·lació de terrasses als bars. Però, insisteixo, la nostra principal proposta és com podem potenciar la creació de treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger