29 de octubre de 2014

Nota de Prensa

Publicat l'Actual
29/10/2014 - Actualitat
El PP introdueix una bonificació extra del 25% a les subvencions que rebran les empreses per contractar persones de la vila aturades
Com el principal grup de l’oposició (CiU), el PP també va obrir negociacions amb l’equip de govern per introduir propostes als pressupostos i ordenances fiscals del 2015 per lluitar contra la crisi econòmica i van anunciar els acords als quals havien arribat durant el ple municipal. En concret, el PP va aconseguir incorporar una millora en les subvencions a les empreses locals que contractin persones desocupades de Castellar. “Amb la proposta del PP aquesta subvenció augmenta un 25% envers els aturats de més de 45 anys”, segons paraules del portaveu Antonio Carpio.

El regidor del PP també va celebrar que s’aposti per aquest tipus de mesures per què “la millor política de serveis socials és aquella que redueix l’atur”. El portaveu popular va informar que havien fet la proposta a l’equip de govern i al col•lectiu RAF en una reunió “mantinguda la setmana passada”. A més, Carpio va afegir que és molt positiu “que les empreses comptin amb aquest incentiu per contractar desocupats de més de 45 anys, malauradament aquest col•lectiu precisa de mesures excepcionals”.

La proposta inclosa en aquest projecte, que arrenca amb 40.000, ofereix subvencions de 645 euros al mes a les empreses per contractes d’un mínim de quatre mesos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger