20 de octubre de 2014

Ocupar-se de debò

La política municipal està plena de petites coses, de petites situacions la resolució de les quals fa la vida de la gent molt més agradable i fàcil. Pot resultar una obvietat absoluta, ja ens ho pensem, però és que resulta que això que sembla tan senzill alguns no ho acaben de veure tan clar.

També és un defecte molt arrelat aprofitar aquesta vida municipal per posar-se al davant de manifestacions o moviments que res tenen a veure amb el que realment facilita la vida a la ciutadania. Quantes vegades hem estat testimonis als plens municipals de debatre qüestions absolutament alienes als interessos més propers de la gent però que han servit per a treure titulars a la premsa i posar-se les típiques medalles per veure qui se les dóna de més demòcrata, quan realment han estat una solemne pèrdua de temps. Les competències municipals són molt clares, i voler dedicar-se a altres temes són brindis al sol que no porten enlloc.

Durant els darrers mesos alguns amb altes responsabilitats han tingut el cap en matèries filosòfiques molt interessants, però altres ens hem dedicat a treballar per Castellar. Convindria recordar que s’han arreglat els terres d’alguns arbres per exemple del carrer Tarragona perquè el PPC ho va requerir a l’Ajuntament. O quan es va senyalitzar com a perillós el barranc de Can Barba no va ser per una tasca altruista dels nostres rectors municipals, si no perquè el PPC així ho va demanar. Per exemple, més mesures per a la neteja dels carrers de la vila i urbanitzacions, tampoc es deu a un sobtat interès del regidor corresponent, sinó que també el PPC ho va requerir a qui correspon. I no es tracta de penjar-se medalles sense cap sentit: qui vulgui es pot apropar a la nostra seu i amb molt de gust els ensenyarem les respectives sol·licituds convenientment signades i registrades. I cal fer constar que encara tenim més propostes de millora i reparació presentades i d’altres en preparació per ser proposades.

Per un altre dia deixarem els comentaris de que aquests petits detalls també reflecteixen les poques ganes d’aquells que tenen l’autoritat de fer obres de millora i conservació per millorar la vida dels qui vivim a Castellar perquè tenen el cap en tribulacions metafísiques, però volem deixar un missatge molt clar: el PPC de Castellar sempre ha prioritzat la seva activitat en favor del benestar i millora de la vila i dels seus habitants, i aquí podem oferir algunes proves. Es la nostra línia d’actuació i la mantindrem: preocupar-se de debò per la nostra gent sigui quin sigui el seu vot. Alguns actuen a posteriori i volen atribuir-se el mèrit, però resulta lamentable que certes actuacions hagin d’iniciar-se perquè algú ho reclama, i no perquè el regidor de torn passi pel carrer i no prengui la iniciativa per si mateix. Va sent hora de deixar la independència de banda i dedicar-se al que preocupa realment, que és buscar solucions per Castellar del Vallès. Que cadascú tregui les conclusions que li semblin oportunes. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger