5 de septiembre de 2014

Renovades energies

Acaba el mes d’agost, tradicional període de vacances d’estiu, i tornem a l’activitat política municipal amb noves i renovades energies. Desitgem que tots els nostres conciutadans hagin gaudit d’un merescut temps de lleure i vacances, aprofitant que hem tingut un agost no exageradament calorós i les nits han estat una mica més fresques que anys passats.

I ens calen aquestes noves energies perquè la propera setmana comença un període apassionant el final del qual es veurà coronat per les eleccions municipals de maig de 2015. Arriba un temps de profundes reflexions que finalitzarà d’aquí nou mesos on tots els que vivim a Castellar tindrem el deure d’escollir qui haurà de portar el timó del nostre ajuntament.

Com ja hem dit en altres ocasions, aquesta és la nostra raó de ser: atendre les necessitats i els problemes que ens plantegin els ciutadans de Castellar, i en la mida de les nostres possibilitats donar-hi una solució o una resposta que resulti satisfactòria. Fins ara ho hem estat fent; poden tenir molt present que seguirem en la mateixa línia d’actuació, si cal amb més energies que mai i sempre amb el desig d’encert.
 
També és cert que s’apropen unes setmanes que poden resultar força distretes, amb la cançó independentista que sonarà una mica més insistent que fins ara i que, tot s’ha de dir, està condemnada al fracàs com molt bé saben els seus impulsors, però no és el que ara toca. Hem dit que la nostra prioritat és la política municipal i ho mantindrem, però si la broma es passa de la ratlla i comencen els atacs els respondrem. Cadascun és responsable de les seves actuacions, i si aprofitant els vents a favor es fan actes fora de mida no ens quedarem quiets esperant que escampi la gresca.

I no està de més fer un recordatori: la pugna política pot ser de tant en tant malsonant, però en cap cas ha de representar sentir-se amenaçat. Ens enorgullim de que a Castellar sempre ens hem respectat tots tinguem l’opció política que tinguem, i hem de continuar així pel bé de tots. 
 
És la nostra responsabilitat i de ben segur que la ciutadania ens ho agrairà.

Grup Municipal PP Castellar del Vallès 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger