18 de septiembre de 2014

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

18/09/2014 - Actualitat
El PP denuncia manca de neteja als carrers
La formació demana a l’equip de govern més control i solucions urgents
L'Actual
El grup municipal del PP ha denunciat la manca de neteja als carrers de Castellar i “la manca de control per part de l’equip de govern del PSC”, segons denuncien en un comunicat els populars, cosa que suposa “un mal inici per a Fomento de Construcciones y Contratas, la nova concessionària del servei”. El PP explica que des de fa temps la neteja als carrers empitjora “mes a mes” i amb això “les queixes dels seus veïns, les males olors agreujades per la calor i la manca de recollida de residus en voreres i parcs”.

A la Festa Major, el PP ha pogut recollir queixes del veïnat i constata que “Castellar del Vallès mai havia estat en les condicions tan precàries com es troba en l’actualitat”, explica el portaveu del partit, Antonio Carpio. A més de les taques i restes de brutícia generalitzades, “la situació s’agreuja pels voltants dels contenidors, on les restes de brossa o els líquids que es desprenen fan la situació insostenible”.

El PP afirma que “hem sol·licitat informació detallada sobre la prestació d’aquest servei quant a horaris, rutes, freqüències de pas dels treballadors, mitjans que s’utilitzen al nucli urbà i a les urbanitzacions”. El PP demana al govern municipal solucions urgents a aquest problema, que cada dia “s’agreuja més”. La neteja no “pot estar basada a recollir les restes materials que s’aprecien a la vista i s’han d’utilitzar mitjans líquids per a la seva des-
infecció”
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger