8 de septiembre de 2013

SETMANA DE CELEBRACIONS

Coincidint amb la Festa Major de Castellar, es celebra també la Diada de Catalunya, la festivitat de la nostra terra. Un dia especialment assenyalat per gaudir de la nostra condició de catalans i sentir l’orgull de pertànyer a aquest poble.

Malauradament, en els darrers anys s’ha perdut llastimosament aquest esperit festiu per canviar-ho en un acte purament independentista, on definitivament alguns deixen la careta a casa i mostren les seves veritables intencions.

Aquesta pèrdua de caràcter festiu porta una altra conseqüència: alguns han fet que sigui una festivitat només d’uns catalans contra la resta de catalans. Poques senyeres catalanes es veuran; alguns portaran un estel desfigurador que no representa pas a TOTS els Catalans, sinó a una minoria molt sorollosa, però minoria al cap i a la fi. Han escampat la seva ensenya per tot arreu per donar-li un caire de naturalitat totalment artificial, sabent com saben que no representen més que a si mateixos, amb la covarda complicitat d’algunes autoritats municipals als que els agrada ballar aquesta música sense que els soni de res. I en aquestes circumstàncies han aconseguit que una festa de tots s’hagi radicalitzat fins al ridícul, amb cadenes humanes que en lloc de sonar a llibertat siguin símbols de noves esclavituds que haurien de portar a serenes reflexions a alguns caps pensants massa callats en els darrers temps.

Aquesta formació ho celebrarà de forma molt particular, sense gaires sorolls i molt satisfets de la nostra catalanitat per més que a alguns els soni estrany. Tenim preocupacions més importants que fer gresca que, a més, no portarà enlloc.

Com hem dit, coincidint amb la Festa Major, toca gaudir dels diferents esdeveniments, i com no podia faltar, felicitar a Suport Castellar en rebre la Medalla de la Vila per la seva gran tasca, i per descomptat no podien oblidar a tots els col·lectius, entitats i particulars que gràcies a ells fan possible aquesta Festa Major 2013.

Bona Festa Major i Bona Diada a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger