2 de septiembre de 2013

Ja tornem a ser-hi

Un cop acabat aquest període de vacances, tornem a començar un nou curs polític al nostre consistori. Esperem que hagi resultat profitós per a tothom i que hagi servit, com a mínim, per gaudir d’uns dies de descans del tarannà diari de cadascú.

I es presenta amb una activitat que no ha de deixar indiferent ningú. Les vacances fan que l’activitat quedi apaivagada, però en absolut ha servit per a resoldre els problemes i mancances que Castellar segueix tenint. Ja sabem, les coses no acostumen a solucionar-se per si soles i cal posar tot el que estigui de part nostre per a buscar aquesta solució. Es per això que la nostra activitat, de tant en tant força política del consistori municipal, es torna a reprendre amb la mateixa il·lusió i ganes de servei als castellarencs que hem tingut fins ara. Seguirem denunciant allò que estigui malament, aportant solucions per a tot allò que faci falta i col·laborant amb el nostre Ajuntament tot buscant el bé comú.

També assistirem a un seguit de focs artificials per part d’alguns col·lectius amb aspiracions sempre legítimes però totalment fora de la realitat, que queden molt bé per a algunes tertúlies televisives però que serveixen molt poc per resoldre les inquietuds més properes de la nostra població, quan no són pures distraccions per no parlar dels problemes reals de la gent. Tots ja som prou grans per saber com hem d’encarar la nostra activitat, i en aquesta mena de jocs no cal que ens hi busquin; no hi participarem. Però tampoc ens quedarem callats davant d’algunes actituds mostrades en les darreres setmanes que mereixen una resposta una mica més contundent que la mostrada pels nostres rectors municipals.

Resumint, benvinguts al nou curs polític municipal que està a punt de començar. I ara vindrà quelcom que sempre ens agrada: la Festa Major. Una bona manera d’acabar aquests dies de descans i un estímul per la tan coneguda “operación retorno”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger