8 de julio de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

El PP de Castellar contra la Sobirania Fiscal

Els populars, encapçalats per Antonio Carpio, van estar presents a la Plaça del Mercat dissabte al matí amb una parada en que s’informava sobre els perills del nacionalisme i la sobirania fiscal
Sergio Ruiz
El Partit Popular de Castellar va plantar una parada a la Plaça del Mercat dissabte al matí per informar els vianants sobre el perills de la sobirania fiscal i la independència de Catalunya. L’acte formava part de la campanya Dret a Saber portada a terme pel PP català, que pretén fer d’oposició al moviment nacionalista català mitjançant informacions econòmiques a la web www.dretasaber.com.

Encapçalat per Antonio Carpio, el PP de Castellar va aprofitar també per criticar el posicionament del PSC a l’últim ple de l’Ajuntament davant la moció presentada pel grup de CIU referida a la Sobirania Fiscal, a la qual el PP hi va votar en contra. Davant d’aquesta situació, els populars es queixen que el PSC segueixi aquesta línia a Castellar quan, segons expliquen, la seva línia política a la Generalitat no és nacionalista. Per això, Carpio assegura que la prioritat és trobar solucions per treure Castellar de la crisi i que els socialistes no haurien de deixar-se portar pels moviments nacionalistes empesos per ERC i CIU. A partir d’aquí, Carpio ofereix el recolzament a l’equip de govern de l’Ajuntament de Castellar en aquelles decisions que se centrin en aquest àmbit que ells consideren prioritari.

Segons els populars, aquesta campanya no té un temps limitat i s’estendrà tot el que sigui necessari fins que s’assoleixin els objectius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger