11 de julio de 2013

Nota de Prensa

Publicado en l'Actual

La diputada al Parlament del PP, Dolors Montserrat, visita el TEB

L'acte, que es farà dilluns, servirà perquè els membres del grup cooperatiu li expliquin la seva situació econòmica
Redacció
La diputada al Parlament pel PP, Dolors Montserrat Culleré, visitarà dilluns les instal·lacions del TEB Castellar per copsar la situació econòmica per la qual passa el grup cooperatiu i de si han arribat les subvencions de la Generalitat. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, Montserrat mantindrà un contacte amb la premsa per explicar també la campanya Dret a Saber i la situació de la Generalitat.

Montserrat (Sant Sadurní d’Anoia, 1947) és empresària del sector de logística i transport, membre de la Fundació Espanyola de Formació Oncològica Continuada (FEFOC) i de l’Associació Ágata. Al llarg de la seva trajectòria política, ha estat presidenta del PP de Barcelona entre el 2000 i el 2008. Ha estat diputada de la III, IV, V, VI, VII, VIII i IX legislatures del Parlament de Catalunya i vicepresidenta Segona del Parlament entre 1999-2003. Entre 2008 i 2010, va ser portaveu del Grup Parlamentari del Partit Popular.

Montserrat és mare de la també política popular Dolors Montserrat Montserrat, vicepresidenta tercera al Congrés de Diputats, i que ja va visitar Castellar el novembre de 2012 per inaugurar la seu local del PP al carrer Tarragona

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger