10 de julio de 2013

Aquest no és el camí

Qualsevol població com la nostra demana als seus governants municipals, pel damunt de la resta de prioritats, una: que els problemes més propers tinguin una solució raonable en el temps i assequible en la seva solució. És molt freqüent veure com consistoris amb moltes possibilitats de progrés perden el temps en disquisicions que no porten enlloc i impedeixen prendre decisions cabdals per la població, o que s’embarquen en projectes faraònics dels quals es parlarà molt, però la seva utilitat i rendibilitat son més aviat escassos.

Això, que pot semblar tan llunyà, ens està passant a Castellar tenim un equip de govern amb majoria absoluta, que tindria a les seves mans dur a terme una sèrie de millores a tot el poble de pocs diners però d’àmplia eficàcia, però que prefereix dedicar les seves energies a qüestions absolutament alienes a la seva tasca d’administradors municipals. Han agafat el gust a aprovar, quan no impulsar, mocions absurdes en el tarannà diari de qualsevol ajuntament, i algunes cosetes més properes s’estan deixant.

Coneixem l’extensió territorial de Castellar, amb urbanitzacions que també són poble, Sant Feliu, Airesol, Balcó, Can Font i Ca n’Avellaneda, en una situació d’abandonament que hem denunciat més d’un cop. Carrers a les zones industrials i també al casc urbà amb una senyalització per als vehicles francament millorable. Altres carrers que necessiten urgentment una millora al seu asfaltat, això és més important que votar a favor d’una moció contra la reforma laboral, recolzar una moció a favor d’un fantasmagòric i tergiversat “dret a decidir” o la “sobirania fiscal”

Ho direm les vegades que faci alta: un Ajuntament és com un parlament en petit, però no és un Parlament. Aquí es ve a treballar en favor dels ciutadans de Castellar i a desenvolupar una administració local més propera i eficaç. Es poden aprovar disposicions de caràcter legal dins les pròpies competències, però no estem per perdre el temps debatin qüestions alienes a les nostres responsabilitats i, el que és pitjor, que no serveixes per a res més que cridar al desert.

Des d’aquest modest partit no entrarem mai en aquest joc. Si el PSC vol jugar al que no és, allà ells, però aquest no és el camí. La nostra primera prioritat és la gent de Castellar, i aquest dissabte, a la Plaça del Mercat, ens trobareu tots els qui ho vulgueu per a escoltar de primera mà tots aquests absurds que ens han portat a aquesta situació actual de cert desgavell. Ante todo, soluciones para Castellar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2010 - 2011 | Diseñado por: iShelman (Estudios Beta)
Powered by Blogger